• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2023

20:38

TIM-BILDING KOŠARKAŠA ZVEZDE! Crveno-beli uživali u lepotama prirode, OKUPIO SE CEO TIM! (FOTO)

printscreen instagram

Crvena zvezda

TIM-BILDING KOŠARKAŠA ZVEZDE! Crveno-beli uživali u lepotama prirode, OKUPIO SE CEO TIM! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su juče Studentski centar (90:70) u okviru ABA lige, a nakon toga su organizovali zajdeničko druženje.

Prvotimac Zvezde, Luka Vildoza objavio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj se mogu videti igrači crveno-belih na imanju Nemanje Nedovića na obroncima Fruške Gore.

Oni su iskoristili prelep prolećni ponedeljak i zajedno sa svojim porodicama uživali na vikendici našeg reprezentativca.

Foto: printscreen instagram

Naravno, to nije moglo da prođe bez roštilja, a za to se pobrinuo domaćin. Košarkaš i njegova supruga Mina su kupili imanje malo pre svadbe.

Foto: printscreen instagram

Imanje sada ima modernu kuću s bazenom i nekoliko kamina, koji uveče daju poseban vizuelni efekat s menjanjem boja..


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija