• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

21.03.2023

07:02

NEVOLJE NA "MARAKANI" POSLE REMIJA SA NAPRETKOM! Milojević ljut na igrače!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NEVOLJE NA "MARAKANI" POSLE REMIJA SA NAPRETKOM! Milojević ljut na igrače!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde razočaran je što pojedini prvotimci igraju bez strasti i želje za pobedom i smatra da takvim pristupom neće daleko dogurati.

Nevolje u raju! Crvena zvezda sigurno korača ka šestoj uzastopnoj tituli prvaka Srbije, ali trener crveno-belih Miloš Milojević ozbiljno je ljut na igrače, saznaje Informer.

Zvezda je u poslednjem kolu Superlige remizirala sa Napretkom u gostima (1:1), a šef stručnog štaba šokirao je javnost izjavom posle meča da su se njegovi igrači verovatno radovali izjednačujućem golu Kruševljana.
Autogol

Verujem da su moji igrači bili srećni zbog Napretkovog pogotka
Izvor Informera

Informer od izvora odlično upućenog u dešavanja saznaje da je Milojević žestoko razočaran ponašanjem pojedinih prvotimaca i njihovim pristupom utakmicama, jer ostavljaju utisak kao da nisu previše zainteresovani za konačan ishod. 

Otaljavanje posla

Navijači Zvezda nisu navikli da Milojević bude toliko oštar kao posle meča u Kruševcu iako je svima jasno da jedan, uslovno rečeno, kiks ne može da poremeti Zvezdin siguran put ka tituli.

- Nisam zadovoljan utakmicom, jer bez obzira na rezultat, ko zna koji put moram da se pravdam za loš mentalitet svojih igrača. Motivacija im je bila na nivou druge lige, odnos u drugom poluvremenu katastrofalan. Ima igrača koji su jači na priči nego na delu. Prvo poluvreme smo odigrali korektno, ništa više od toga, dok smo u nastavku sve vreme čekali da protivnik postigne gol i verujem da su moji igrači srećni zbog Napretkovog pogotka - rekao je Milojević i izazvao pravu buru.

Foto: Starsportphoto©

 


Na trenutak je delovalo kao da trener između redova hoće da kaže da ga igrači, žargonski rečeno, "buše" i da žele da mu vide leđa. Ipak, prema rečima našeg izvora, Milojević nije na to mislio, već mu smeta što njegovi izabranici igraju bez imalo strasti i želje za pobedom.

Zvezdinih osam prvotimaca 
dobilo pozive reprezentacija

 

Osmorica prvotimaca Crvene zvezde otišla su na okupljanje sa svojim reprezentacijama. To su štoper Strahinja Eraković na kojeg računa selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi, zatim golman Milan Borjan, koji je standardan u Kanadi, pa onda Gelor Kanga iz Gabona, Osman Bukari iz Gane, Kings Kangva iz Zambije i Stefan Mitrović, koji će nastupati za mladu reprezentaciju Srbije. Sa omladinskom reprezentacijom Srbije biće Stefan Leković i Jovan Mijatović.


- Svestan je Milojević da je teško održavati igračima motivaciju na maksimumu kad su u glavama već šampioni i razmišljaju o odmoru. Pritom, posle meča sa Napretkom čekala su ih tri slobodna dana, tako da su neki psihički već bili "na putu". Da bi podigao motivaciju, dozvolio je nekima od nosioca igre da odmore koji dan više, a mesto ustupio mlađima i onima koji bi tek trebalo da se dokazuju. Nije mogao da veruje da i oni odrađuju posao i čekaju da istekne vreme do kraja meča - objašnjava naš izvor.

Foto: Starsportphoto©

 

Seoski mentalitet

Milojevićeva karijera, kako igračka, tako i trenerska, u dobroj meri je vezana za skandinavske zemlje, gde igrači imaju sasvim drugačiji mentalitet i disciplinu. Stoga mu teško pada otaljavanje posla u bilo kom segmentu i zabrinut je kako će se njegov tim nositi sa protivnicima u Ligi šampiona.

- Tek nekoliko igrača u timu ima mentalitet za Ligu šampiona. Oni koji imaju kvalitet nemaju volje da igraju. To je začarani krug. Zato se Milojević plaši da na ovaj način neće dogurati daleko van domaćih okvira - zaključio je naš izvor.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žeki

pre 1 godinu

Nisu oni loši igrači, već je Milojević loš trener. Nema Milojević autoritet da bi bio trener Crvene Zvezde. Zvezdi treba trener čije ime nešto znači u fudbalu. Milojević je dostojan nekog kluba nižeg ranga takmičenja. Sloga iz Kraljeva i slični klubovi su za njega.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17