• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.03.2023

17:10

STRAHINJA ERAKOVIĆ: Žeimo pune trbine na Marakani

Starsportphoto

Crvena zvezda

STRAHINJA ERAKOVIĆ: Žeimo pune trbine na Marakani

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković izjavio je danas da je spreman i motivisan za nastavak sezone u Superligi Srbije i dodao da očekuje veliki broj navijača na meču sa ekipom Mladosti iz Novog Sada.

Eraković je igrao za Srbiju na mečevima kvalifikacija za EP 2024. protiv Litvanije (2:0) i Crne Gore (2:0).

- Pred nama je nastavak prvenstva i borba za duplu krunu. Sigurno da je kratak predah prijao mojim saigračima, koji su i tokom pauze vredno trenirali, odigrali i prijateljsku utakmicu, dok sam je bio deo A reprezentacije Srbije. Velika mi je čast što sam imao priliku da počnem utakmicu i odigram 90 minuta u pobedi svoje ekipe protiv Litvanije, kao i da potom nastupim u Podgorici. Kada se igra za Zvezdu i reprezentaciju umor ne sme da postoji, tako da nastavak šampionske trke dočekujem apsolutno spreman i motivisan. Želimo da vidimo ispunjene tribine naše Marakane do kraja ove sezone, kako bismo dva puta slavili i ponovili uspehe iz prethodne dve godine - istakao je Eraković za zvanični sajt kluba.

Foto: Starsportphoto

On je naveo da je upućen u brojne aktivnosti, koje je Crvena zvezda pripremila za navijače na meču 28. kola Superlige Srbije protiv novosadskog tima.

- Klub radi sjajan posao, evidentno je da se trudi da svi oni koji posete Marakanu, imaju samo najlepše uspomene. Posebna pažnja se posvećuje deci, što je izuzetno važno, s obzirom da znam koliko je meni kada sam bio mali značio svaki vid pažnje voljenog kluba. Čuo sam da mali zvezdaši imaju priliku da osvoje mesto na kampu, ali i da upoznaju prvotimce na kraju utakmice. Biće nam drago da dočekamo srećnog dobitnika na kraju meča u kojem ćemo verujem slaviti - zaključio je Eraković.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti biće odigrana u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija