• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2023

16:00 >> 19:03

POKER NA MARAKANI, POVRATNIK SPAJIĆ ODMAH ZATRESAO MREŽU! Zvezda PREGAZILA Čukarički! Moraće "brđani" dobro da se potrude ako žele u kvalfikacije za Ligu šampiona

Starsportphoto

Crvena zvezda

POKER NA MARAKANI, POVRATNIK SPAJIĆ ODMAH ZATRESAO MREŽU! Zvezda PREGAZILA Čukarički! Moraće "brđani" dobro da se potrude ako žele u kvalfikacije za Ligu šampiona

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički na domaćem terenu sa 4:0 u meču trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije.

Bio je ovo dominatan performans crveno-belog tima, od početka su vodili glavnu reč i zasluženo došli do pobede.

Već u šestom minutu Kingsi Kangva je sjajno iskoristio svoju priliku i glavom zatresao "mrežu" "brđana".

Nastavili su crveno-beli u svom ritmu,a to se isplatilo u 19. minutu kada je Rakonjac dobio centaršut od Azarova i duplirao rezultat.

Dominirali su potpuno crveno-beli  u prvom poluvremenu, isticali su se Rakonjac i Ivanić, ali prvo poluvreme se završilo rezultatom 2:0.

Nastavljena je dominacija crveno-belog kluba i u nastavku meč, redale su šanse, a Mitrović je sjajno iskoristio kiks  defanzivaca Čukaričkog i povećao rezultatsku prednost u 79. minutu.

Na ovom meču povratnik u redove Zvezde Uroš Spajić posle oporavka od povrede je dobio svoju prvu šansu.

Dobro će iskusni defanzivac pamtiti ovaj meč pošto se upisao u listu strelaca pred sam sudijski zvižduk u 90. minutu.

Zvezda je tako upisala još jednu pobedu, a na Čukaričkom je da nastavi da se bori za drugu poziciju.

 

Crvena zvezda-Čukarički 4:0 (2:0)

Golovi: Kangva (6), Rakonjac (19), Mitrović (79),  Spajić (90)

Crvena zvezda: Borjan - Azarov, Eraković(Od 75.Spajić), Milunović(Od 46. Leković), Nikolić - Mijailović, Kangva(Od 71. Prucev), Ivanić, Mitrović, Bukari (Od 66. Mituljkić)- Rakonjac.

Čukarički: Belić, Drezgić, Kovač, Sisoko, Serafimović, Gajić, Ovusu(Od 71. Tomović), Rogan(Od 71. Koloni), AdžićOd 59. Lučič), Badamosi (Od 71. Spasojević), Ivanović.

 

KRAJ UTAKMICE

90. minut - Kakav debi za Uroša Spajića odmah je postigao gol

85. minut - Mirniji tok igre, kao da se čeka sudijski zvižduk

79. minut - Novi gol za Crvenu zvezdu, sada je precizan bio Stefan Mitrović. Spetljali su se protivnički igrači, a to je Mitrović sjajno iskoristio i postigao gol

75. minut - Uroš Spajić se oporavio i na terenu je prvi put od kada je potpisao za Crvenu zvezdu

70. minut - Nešto mirniji period utakmice

62. minut - Malo je falilo da se Rakonjac ponovo upiše u listu strelaca, ipak pogodio je samo prečku

Foto: Starsportphoto

60. minut - Adžić je lepo šutirao posle prodora Ovusua, gađao je dalji ugao, ali nije bio dovoljno precizan.

57. minut - Ovusu se ponovo žali na povredu. Isto je bilo krajem prvog poluvremena, ali deluje da će vezista Čukaričkog moći da nastavi meč

48. minut - Pokušao je iz voleja Mirko Ivanić, ipak nije bio precizan

Foto: Starsportphoto

46. minut - Počelo je drugo poluvreme

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

42. minut - Šutirao je Ovusu sa 30 metara, ali bez uspeha.

39. minut - Azarov je dobio žuti karton

36. minut - Desila su samo dva faula do sada, po jedan na obe strane

Foto: Starsportphoto

28. minut - Novi pokušaj Rakonjca, ali opet je Drezgić bio na pravom mestu

24. mintu - Imao je dobru šansu Mirko Ivanić, ali dobro je to blokirao Drezgić

Foto: Starsportphoto

19. minut - Zvezda sada vodi sa 2:0, rezultat je duplirao Rakonjac. Rakonjac je potpuno ostao sam i na pravi način je iskoristio centaršut Azarova

18. minut - Novi pokušaj Bukarija, proigrao ga je Kangva, ali nije uspeo najbolje da se snađe

12. minut - Novi pokušaj Crvene zvezde. Bukari je imao odličnu šansu, ali njegov šut je blokiran.

6. minut - Zvezda već vodi! Strelac je Kingsi Kangva. Odlično se ubacio i iz trka šutirao glavom nakon centaršuta Lazara Nikolića.

1. minut - Utakmica je počela 

16.00 - Dobrodošli na blog posvećen meču Crvene zvezde i Čukaričkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)
Live TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)

Tema "Info večeri" bila je izglasavanje Rezolucije o Srebrenici. Na glasanju Zapad nije dobio ogromnu većinu kao što je očekivao, ali će svakako to koristiti kao sredstvo protiv Republike Srpske. Da li ova neobavezujuća rezolucija može postati obavezujuća? Na ovu temu govorili su: Željko Čurović, predsednik Saveza Srba u Crnoj Gori, advokat Aleksandar Cvejić i Zoran Buljugić, pisac i prevodilac.

24.05.2024

22:50

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija