• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

17.05.2023

09:45

NEMA KALKULACIJA! Zvezda u NAJJAČEM SASTAVU na TSC

Starsportphoto©

Crvena zvezda

NEMA KALKULACIJA! Zvezda u NAJJAČEM SASTAVU na TSC

Podeli vest

Crveno-beli ne prepuštaju ništa slučaju, jer žele plasman u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde igraće danas od 18.30 (Arena 1 premijum) najvažniju utakmicu u dosadašnjem delu sezone. Crveno-beli gostuju u Bačkoj Topoli TSC-u u polufinalu Kupa Srbije. Svi na "Marakani" veruju da imaju snagu da pobede i dođu na korak od još jednog trofeja u ovoj sezoni. To bi ujedno bila i treća vezana dupla kruna za srpskog šampiona i podvig koji niko u ovoj ligi nije nikada ostvario.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Dragović

Stoga nema kalkulacija, već će trener Miloš Milojević na teren izvesti najjači sastav. Iako je u prvenstvu počeo da eksperimentiše i pruža šansu mlađima, u Kupu za to nema mesta.

Ulog je isuviše veliki, pa će na golu biti iskusni Milan Borjan, a ispred njega štoperi Eraković Aleksandar Dragović, dok će po bokovima igrati Aleks Vigo i Irakli Azarov. Uloga zadnjeg veznog biće poverena Srđanu Mijailoviću. U nekoliko navrata ispostavilo se da je Zvezda neprobojna po sredini dok je on u igri i onog trenutka kad izađe, protivnici lakše stižu do Borjanovog gola. Uz njega će biti Kanga, a kreatori igre iza napadača Pešića biće Osman Bukari i iskusni Mirko Ivanić i Aleksandar Katai.

Bilo je mučenja u martu kad je beogradski tim gostovao u Topoli. Pobedio je 2:1, ali igra koju je prikazao nije bila impresivna. Štaviše, po šansama koje je stvorio, ne bi bilo nezasluženo da je TSC trijumfovao.

Foto: Starsportphoto

Pešić i Kanga

 

U sportskom sektoru na "Marakani" uvereni su u kvalitet svog tima, pod uslovom da bude motivisan.
- Ovoj tim može da pobedi svakog ako igra na visokom nivou. Međutim, bilo je mečeva u kojima, hteli to da priznamo ili ne, motivacija igračima bila nije bila na sto odsto, na primer u prvenstvu nakon matematičkog overavanja titule. E sa takvim pristupom mogli bismo d aupadnemo u problem. Zbog toga se nadamo da će svi biti raspoloženi za igru - rečeno je Informeru sa "Marakane".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija