• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.12.2016

16:38

HARUNA U VRZINOM KOLU! Zvezda bi mogla da rizikuje, ali samo pod jednim uslovom!

Crvena zvezda

HARUNA U VRZINOM KOLU! Zvezda bi mogla da rizikuje, ali samo pod jednim uslovom!

Podeli vest

Sve su manje šanse da nigerijski fudbaler Lukman Haruna ove zime postane igrač Crvene zvezde, ali mogućnost dolaska i dalje nije u potpunosti zatvorena

Iako se prvobitno pojavila informacija da je Haruna "pao" i na drugom lekarskom pregledu, Informer saznaje da ponovljenog pregleda nije ni bilo.

Naime, Haruna je bio na jednom pregledu, čiji rezultati nisu bili zodovoljavajući. Problem je nastao jer Haruna posle operacije nije dovoljno radio na jačanju noge, i ukoliko bi došao u Zvezdu, ne bi odma mogao da bude "bačen u vatru".

Ipak, i dalje postoji mogućnost da crveno-beli odluče da rizikuju, ali samo ukoliko bi Haruna pristao na znatno manju platu od one koja je prvobitno dogovornema, a navodno je reč o sumi od oko 350.000 evra godišnje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija