• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.12.2017

22:25

(FOTO) CRVENO-BELO SLAVLJE! Zvezda obeležila uspešnu godinu, Boaći najbolji!

Crvena zvezda

(FOTO) CRVENO-BELO SLAVLJE! Zvezda obeležila uspešnu godinu, Boaći najbolji!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda obeležio je večeras uspešnu 2017. godinu u kojoj su crveno-beli prvi put posle 25 godina izborili proleće u Evropi

Na svečanosti u hotelu Hajat okupili su se rukovodstvo kluba, prvotimci, stručni štab, legende predvođene Draganom Džajićem, Vladimirom Petrovićem i Dušanom Savićem, kao i prijatelji kluba, sponzori i navijači.

- Ovi fantastični rezultati su putokaz. Ovo nas neće uspavati, nego će nam biti podstrek da budemo još bolji - rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić i podsetio na četiri cilja kluba koji su postavljeni na Skupštini.

starsport

Dragan Džajić i Boško Đurovski

1. Sportski rezultat - to je ono što najviše zanima navijače, a on je fantastičan. Proleće u Evropi i jesenja šampionska titula.

2. Da se klub finansijski stabilizuje, pre tri godine imali smo 53 miliona evra duga, bez licence za Evropu i blokiran račune. Danas imamo jasne bilanse, dug je prepolovljen i nastavljamo i naredne godine istim putem.

3. Omladinska škola koja mora da bude kamen temeljac razvoja. Šampioni smo u omladinskoj, juniorskoj i kadetskoj selekciji, plus imamo mnogo reprezentativaca. Ulagaćemo i dalje, posebno u infrastrukturu.

4. Infrastruktura: Uradili smo tri kompletna terena za omladinsku školu, plus reflektori, dva nova terena, na glavnom stadionu i na pomoćnom ispod severne tribine. Sada ide velika rekonstrukcija zapadne tribine, nadam se da ćemo krenuti sa radovima već u martu.

starsport

Zvezdan Terzić

Jedan od najzaslužnijih za odlične rezultate crveno-belih Nenad Krstičić izjavio je Tanjugu da je najvažnije što se Zvezda ponovo vratila tamo gde pripada. 

- Zvezda je opet tamo gde joj je i mesto. I lično sam zadovoljan jer sam odigrao mnogo utakmica i ponovo dobio poziv u reprezentaciju. Sada ćemo da se odmorimo, a na proleće cilj je dupla kruna i što dalje u Ligi Evrope - rekao je Krstičić uz konstataciju da svaki fudbaler, pa i on, sanja da igra za svoju zemlju na Mundijalu.

starsport

Mičel Donald

Na svečanosti je za Zvezdinog igrača godine proglašen Ričmond Boaći, za najlepši gol izabran je pogodak Gelora Kange protiv Krasnodara, a specijalno priznanje dobio je kapiten Mičel Donald za 100 utakmica u crveno-belom dresu.

Najomiljeniji saigrač u mlađim kategorijama Marko Lazetić (mlađi pioniri), Mateja Bačanin (pioniri), Ilija Babić (mlađi kadeti), Strahinja Eraković (kadeti), Dejan Joveljić (omladinac).

starsport

Mitar Mrkela



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija