• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink

25.02.2018

12:19

ZBOG PEŠIĆA SAM POCRNEO U LICU! Ovako je Vučić prokomentarisao ispadanje Zvezde i Partizana iz LE

Crvena zvezda

ZBOG PEŠIĆA SAM POCRNEO U LICU! Ovako je Vučić prokomentarisao ispadanje Zvezde i Partizana iz LE

Podeli vest

Promašaj Aleksandra Pešića u Moskvi protiv CSKA izazvao mi je crnilo na licu, otkrio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Prvi čovek države Aleksandar Vučić se tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije Pink dotakao i mečeva Crvene zvezde i Partizana u Ligi Evrope.

Vučić je rekao da nije gledao revanš Zvezde i CSKA u Moskvi, jer je u tim trenucima imao važan sastanak sa ruskim ministom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovim.

Nisam mogao da gledam, jer smo radili, imali smo sastanke. Otkriću vam, a nadam se da njemu neću napraviti probleme, da je Lavrov navijao za Crvenu zvezdu. On je veliki navijač moskovskog Spartaka, a znate za odnose navijača Zvezde i Spartaka. Njemu je čak bilo više stalo od mene i zanimalo ga je više, ja sam gledao kako da pripremim sastanak i otvorim neka važna pitanja - rekao je Aleksandar Vučić.

Ipak, u jednom momentu, tokom konferencije za novinare, mu je dojavljeno da je Zvezda eliminisana.

Pred kraj, pred, valjda, poslednje pitanje, doturili smu mi ceduljicu na kojoj je pisalo "CSKA pobedio 1:0, Pešić promašio prazan gol". Pročitao sam i pojavilo mi se crnilo na licu, kad sam to video odjednom sam postao crn - našalio se Vučić.

Predsednik države je dodao da je ispratio meč Partizana u Plzenu i rekao da ga je strašno pogodilo što su crno-beli takođe ispali.

Da nisu primili onaj prvi gol, ne bi ispali... Mnogo je bilo važno za zemlju da prođu oba naša kluba - istakao je Aleksandar Vučić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zivko

pre 6 godina

Kada budete resili svojinske odnose u dva navedena srpska kluba,kada se bude znao gazda onda cemo svake godine gledati utakmice evrokupova. U protivnom desice se da je ova godina bila puka sucajnost da Zvezda i Partizan igraju Ligu Evrope..

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija