• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2020

21:13

ČOVIĆ ZAGRMEO! Predsednik Crvene zvezde nije želeo da ĆUTI o Prištini i Tirani: Sve to liči na OKUPACIJU!

Crvena zvezda

ČOVIĆ ZAGRMEO! Predsednik Crvene zvezde nije želeo da ĆUTI o Prištini i Tirani: Sve to liči na OKUPACIJU!

Podeli vest

Posle najave da će savezi tzv Kosova i Albanije formirati zajedničku ligu na jesen oglasio se i predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović

Prvi čovek šampiona ABA lige i Košarkaške lige Srbije naglašava da je ovaj potez smišljena provokacija.

RAŽNATOVIĆ ZAPALIO VATRU: Svašta se piše zbog koronavirusa!

– Priština i Tirana nijedan potez ne vuku, a da to nije smišljena provokacija. O bilo kojoj oblasti se radilo, u ovom slučaju sportu. Pre dve-tri godine jedan klub iz Prištine pokušao je da uđe u ABA ligu. Nije mogao jer prohodnost u prvu i drugu ABA ligu, kada je u pitanju KiM, ostvaruje se isključivo preko Srbije, odnosno KLS. Bez obzira na sve, mi u košarci KiM smatramo sastavnim delom Srbije pod specijalnim nadzorom međunarodne zajednice, koji sve više liči na klasičnu okupaciju - rekao je Nebojša Čović za "Novosti".

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

Lider crveno-belih odbacio je ikakvu mogućnost da klub iz najavljene lige dobije prohodnost u regionalno takmičenje.

– Ovo što su sad smislili ne može ni u kom slučaju da bude pandan ABA ligi, niti će odatle moći da idu u ABA ligu. Ona se odnosi isključivo na region koji predstavlja prostor bivše SFRJ. Možda misle da mogu da prave nekakve pandane, imajući u vidu da Albanci imaju teritorijalne pretenzije prema Srbiji, što smo već videli. Svaki dan gledamo kolike su im pretenzije prema Makedoniji, malo prigušenije i prema Crnoj Gori. Ne kriju da imaju i prema Grčkoj, čini mi se da se taj deo zove Epir. Možda tako misle da prave neku Tirana-Priština ligu. Imajući u vidu da je premijer Albanije Edi Rama umetnik i sportski nastrojen, pošto stalno nosi „adidas“ patike, možda mu je palo na pamet da ABA postane Albanska basketbol asocijacija - istakao je Čović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija