• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2020

19:00

U ZVEZDI ZABRINUTI! Stigli rezultati, crveno-beli STREPE, POSLALI SU VAŽNU PORUKU ostalim klubovima!

Crvena zvezda

U ZVEZDI ZABRINUTI! Stigli rezultati, crveno-beli STREPE, POSLALI SU VAŽNU PORUKU ostalim klubovima!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde negativni su na koronavirus, nakon što su svi igrači, stručni štab i deo menadžmenta bili podvrguti testiranju u četvrtak

Košarkaši Crvene zvezde negativni su na koronavirus, nakon što su svi igrači, stručni štab i deo menadžmenta bili podvrguti testiranju u četvrtak

Ovo je potvrdio upravo klub zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Testiranje na virus Covids-19 naš klub obavio je po svim procedurama, i smatra ga prvim i najneophodnijim korakom, kako bi uopšte mogli da razmišljamo o početku priprema u ovim okolnostima koje su nove za sve, i kojih nije lišena ni brojna svetska i evropska košarkaška porodica.

ZBOG OVIH RAZLOGA SEZONA U KOŠARCI SE NE MOŽE NASTAVITI! Da li to znači kraj za Zvezdu i Partizan?

(FOTO) KAKVA PROZIVKA MARKUSA VILIJAMSA! Bivši Zvezdin plej ODGOVORIO ABA ligi!

 

- Kao klub koji je i na ovaj način pokazao da je izuzetno odgovoran, koji brine o zdravlju svojih igrača, svih zaposlenih ali i o društvu u kome živi i radi, očekujemo isto od ostalih klubova u narednom periodu i to u skladu sa propisanim procedurama. Bez odgovornosti svih, smatramo da nema nikakve svrhe da se ponovo vraćamo na teren i rizikujemo zdravlje svih aktera jedne košarkaške utakmice!

Foto: Starsportphoto

 

- Bez obzira na dobre vesti koje smo dobili u ponedeljak, KK Crvena zvezda takođe mora da konstatuje da su ostali osnovni parametri rezultata igrača dobijeni analizom krvi i urina zabrinjavajući, i zahtevaju posebnu pažnju u daljem trenažnom procesu igrača.

- Naime, opšti imunitet igrača nije na zadovoljavajućem nivou, takođe došlo je i do pada mišićne mase i aerobnih sposobnosti. Očigledno je da je dvomesečna pauza ostavila veliki trag na našim igračima, koji su kao i svi građani Republike Srbije, bili u kućnoj izolaciji tokom vanrednog stanja.

- KK Crvena zvezda kao društveno odgovoran klub koji je tokom vanrednog stanja koje je proglašeno od strane nadležnih organa Republike Srbije, sport stavio u drugi plan, ponavlja da želi da dođe do rezultata, isključivo i samo na terenu bez ikakvih „kampanja“ i raznih „analiza“ ko je šta učinio do početka pandemije, i ko je i za koje takmičenje spreman! Naravno, na prvom mestu vodeći računa o zdravlju igrača koji nose dres Crvene zvezde i svih ostalih aktera jedne košarkaške utakmice.

- KK Crvena zvezda će u narednom periodu vrlo oprezno i u skladu sa svim preporukama nadležnih organa, lekarskog tima i fizioterapeuta našeg kluba, uz stalno medicinsko praćenje igrača, pristupiti povratku na teren našeg seniorskog tima, kao i igrača mlađih kategorija čiji su testovi na virus Covid-19 takođe bili negativni. Pripreme seniorskog tima će se od utorka održati na otvorenim terenima KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu - stoji u saopštenju kluba.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija