• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2021

22:29

POPOVIĆ BRANI KAO LAV JAŠIN! Da li je vreme za smenu na golu Zvezde? /ANKETA/

Starsportphoto

Crvena zvezda

POPOVIĆ BRANI KAO LAV JAŠIN! Da li je vreme za smenu na golu Zvezde? /ANKETA/

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan ima koronavirus, a među stative je uskočio Zoran Popović koji maestralno radi posao

Borjan od starta sezone igra u promenljivoj formi i direktan je krivac za nekoliko golova koje je primila Crvena zvezda. Navijačima su najdublje u sećanje urezani gol Bibrasa Natha na 165. "večitom derbiju", kao i pogodak Franka Kastanjede iz Šerifa na "Marakani".

Sa druge strane, Popović već dugo važi za najboljeg rezervnog golmana u novijoj istoriji Crvene zvezde, pošto je svaki put maestralno branio kada je dobio šansu.

Sada je u seriji od tri utakmice na kojima je pokazao klasu.

Prvo je protiv Novog Pazara ostao nesavladan, a potom i protiv Ludogoreca, dok je u nedeljnoj pobedi nad Metalcem primio jedan gol. Mada, kod tog pogotka nije mogao ništa, a verovatno je bio igrač utakmice.

Na meču je imao četiri fantastične odbrane kojima je još jednom kupio sve zvezdaše.

Foto: Starsportphoto

Zoran Popović je bio fenomenalan protiv Metalca

Prvo je sjajno odbranio pokušaj Antonijevića u gužvi u šesnaestercu. Gosti su u tim trenucima igrali kao u transu, pa je fenomenalni Zoran Popović nekoliko minuta kasnije u samo nekoliko sekundi razmaka imao dve izvrsne intervencije. Prvo je zaustavio Stuparevića u situaciji 'jedan na jedan', a potom je i Krajišniku maestralno odbranio šut.

Na startu drugog dela je još jednom fenomenalan bio Popović. Stuparević je izašao sam ispred njega posle kiksa Sanoga, ali je popularni Pop ponovo izašao kao pobednik u kritičnoj situaciji.

U sledećoj anketi možete izneti svoje mišljenje o tome ko treba da bude prvi čuvar mreže šampiona Srbije.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 2 godine

Sam Bog je pogledao C.Zvezdu pa se ovaj Snezanin' razboleo od Korone !!!! Borjan polako padaaaa u zaborav , hvala Bogu i k......!!! Snezano' bre' vodi muza al' sto dalje od Zvezde.....nije je vise dostojan !!!!

Rale

pre 2 godine

Sve što ste rekli, tačno je, a meni je to odavno jasno. Neka se Borjan neko vreme odmori a neka Popović pokaže da nije slučajno u Crvenoj zvezdi već da je golman ekstra klase.

Miki

pre 2 godine

Cenim sto je Borjan veliki patriota, ali kada je van forme treba bas zbog tog patriotizma da prepusti kolegi Zoranu Popovicu za koga licno smatram da Srbija trenutno nema boljeg golmana!

Mnogo serete

pre 2 godine

Немате а и незнатне шта да пишете па серете и то много. Такође, пошто је ваш лист увек против Звезде, покушавате да забијете клин раздора. Нећете успети, јер вас и сличну боранију нико не узима за озбиљно.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija