• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2022

20:37

(OCENE) OHI I KATAI BACILI DELIJE U TRANS dok se Borjan smarao! Zvezda sada DIŠE ZA VRATOM večitom rivalu!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

(OCENE) OHI I KATAI BACILI DELIJE U TRANS dok se Borjan smarao! Zvezda sada DIŠE ZA VRATOM večitom rivalu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su na stadionu "Rajko Mitić" 166. "večiti" derbi, u okviru 24. kola Superlige Srbije i slavili sa 2:0

Crvena zvezda vodila je 2:0 na poluvremenu golovima Ohija i Kataija i bilo je to zasluženo vođstvo crveno-belih, koji su od prvog minuta napali ka golu Partizana, krenuli su po pobedu, dok su  crno-beli igrali bez ikakve ideje.

Raspala se Stanojevićeva ideja da defanzivom i kontrama dođe do rezultata. Osim šanse za Meniga, ništa gosti nisu uradili u prvom poluvremenu! 

Foto: Starsportphoto©

 

Ni u drugom poluvremenu nije bilo bolje po goste, a mogao je Ivanić da učini da bude i ubedljivija pobeda, ali nije bilo promene do kraja meča! 

OCENE:

Milan Borjan 7 - Odlično je intervenisao u 20. minutu kada je Menig bio u šansi i ko zna šta bi bilo da je tada poveo Partizan! Bio je na visini zadatka kapiten Zvezde i ruku na srce, veći deo meča se "smarao" jer su crno-beli bili ispod svih očekivanja...

Foto: Starsportphoto©

 

Kristijano Pićini 7 - Korektno, ali ofanzivno nevidljiv! Odradio fino zadatak protiv teškog protivnika, uspeo je da uspori Meniga, Jovića i Markovića...

Foto: Starsportphoto©

 

Strahinja Eraković 7,5 - Iz meča u meč raste! Dobra partija mladog Zvezdinog defanzivca!

Aleksandar Dragović 7,5 - Majstorski po običaju, sačuvana mreža govori u prilog tome!

Milan Rodić 7- Dobru partiju pružio je levi bek Crvene zvezde! Bio je među boljima na terenu, ali je u 67. minutu napustio igru, jer je osećao posledice sudara glavom sa Jevtovićem, a zamenio ga je Pankov.

Seku Sanogo 7 - Borio se, trudio, i dao značajan doprinos velikom trijumfu Crvene zvezde!

Slavoljub Srnić 7 - Ništa posebno u prvih 45 minuta, ali generalno gledano, uspelo je Stankovićevo iznenađenje kada je on u pitanju..

Foto: Starsportphoto©

 

Gelor Kanga 6,5 - Nije odisao sigurnošću u prvom delu prvog poluvremena! On je "kao na tacni" poslužio Rikarda Gomeša u 20. minutu, ali Milan Borjan zaustavlja udarac Holanđanina Meniga! To je bila najbolja šansa za Partizan!

Aleksandar Katai 8- Magiko je bacio Delije u trans kada je duplirao prednost u 42. minutu! Nakon katastrofalne reakcije odbrane Partizana, lopta je došla do Kataija, koji je topovski šutirao pod prečku! Odličan je bio ljubimac navijača Crvene zvezde! 

Ohi Omoižuanfo 7,5- Opravdao ulogu pojačanja! Strelac prvog gola, načeo je Partizan rasni golgeter i dokazao da je Zvezda i te kako ubola njegovim dovođenjem! 

Foto: Starsportphoto©

 

Mirko Ivanić 6,5- Nije u svojoj prepoznatljivoj formi... Mogao je u 90+1 minutu da postavi konačnih 3:0, imao je stopostotnu šansu, ali je trebao ranije da šutira! Ovako je Popović izašao kao pobednik...

Igrali su još:

Radovan Pankov (od 67. minuta) 6,5 - Odradio dobro sve što je bilo do njega

Milan Pavkov (od 80. minuta) - Nedovoljno vremena za konkretan učinak

El Fardu Ben (od 80. minuta) -  Nedovoljno vremena za konkretan učinak

Nemanja Motika (od 90+2) -   Nedovoljno vremena za konkretan učinak


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set