• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2022

07:36

HAOS! DELIJE OPLELE PO VAJTOVOJ ŽENI, Amerikanca TERAJU IZ KLUBA: "Pakuj kofere, proterati ih iz Beograda"

Starsportphoto

Crvena zvezda

HAOS! DELIJE OPLELE PO VAJTOVOJ ŽENI, Amerikanca TERAJU IZ KLUBA: "Pakuj kofere, proterati ih iz Beograda"

Podeli vest

Supruga Erona Vajta, košarkaša Crvene zvezde, izvređala je Srbe, pa poručila da nema zašto da im se izvinjava

Posle skandala u Kaunasu, kada su navijači zviždali i vređali igrače Zvezde, jer nisu držali  zastavu Ukrajine na kojoj je pisalo "Stop War" (zaustavite rat)  Eron Vajt je pokušao sa se opere i optužio Zvezdu. On je na Tviteru na pisao da je ceo tim dobio neku vrstu saveta da ne dodiruje zastavu Ukrajine.

 

- Nama je kao timu rečeno da pipamo zastavu. Želim da naglasim da ne podržavam rat i da želim mir na svetu - napisao je Zvezdin Amerikanac.

 

Foto: printscreen/tvsportklub

 

S druge strane njegova žena Grejs Vajt je udarila po Zvezdi, poručila da nema zašto da se izvinjava Srbina, te da su košarkaši "pokradeni" i da im je oduzeta sloboda govora od strane menadžmenta.

- Kod mene nema neutralnosti. U potpunosti sam na strani Ukrajine. I morate da budete slobodni da istaknete svoje mišljenje. Ne izvinjavam se Srbima, nemam ni na čemu ni da im se izvinjavam. Ne baca ceo tim pod autobus. Ako srpski igrač nije smeo da pipne zastavu, onda nije ni trebalo. Ali svi su oni "pokradeni" i oduzeta im je sloboda govora od strane menadžmenta - poručila je Grejs i žestoko razbesnelo navijače Zvezde pa su žestoko prozvali i nju i Erona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brutalni su navijači i prema Vajtu. Nisu ga štedeli, pa su mu na Instragmu poručili da odlazi iz Zvezde.

- Nadam se da ćeš ovo videti, nismo ljuti, razočarani smo. Vratili ste se posle povrede, dočekali smo te kao da si jedan od nas. Ali, nisi više dobrodošao.

- Odlazi iz Zvezde! Mrš iz Zvezde...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 2 godine

Sabotiraju je u igri,da je dao 10% svojih mugučnosti triumf Zvezde bi bio siguran

Pera

pre 2 godine

Treba joj objasniti gde gresi .. pokazati joj lazi i fabrikovane vesti .. lako je vikati ..

Miki

pre 2 godine

Moje Delije ostavite Vajtovu zenu ona ima svoje misljenje i svako ima pravo na svoje misljenje. Molim vas ne mesajte sport i politika. Navijac sam zvezde od 1990 godine. Aron Vajt je dobar igrac treba nam. Idemo da osvojimo aba ligu i srpski sampionat. Pozdrav Delije volim vas Delije Skoplje

Claire

pre 2 godine

Protiv sam dovođenja stranih košarkaša u naše klubove. Imamo veoma nadarene igrače u juniorskoj ligi. Ne može tamo neki crnac da igra sa žarom za Partizan ili Zvezdu. Pre svake juniorske utakmice se svira himna, a dečaci stave ruku na grudi. To nešto znači.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17