• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2022

19:24

PONOVO AKTUELNO! Bivši mladi reprezentativac na meti šampiona Srbije!

Crvena zvezda

PONOVO AKTUELNO! Bivši mladi reprezentativac na meti šampiona Srbije!

Podeli vest

Aleksandar Čavrić igrač Slovana iz Bratislave ponovo na meti Crvene zvezde

Vesti iz Atine, preciznije odluka šefa struke crveno-belih iz Pireja, Pedra Martinsa, da na pripreme povede i  Lazara Ranđelovića, naterala je čelnike i članove sportskog sektora Crvene zvezde da odu na drugu adresu po željeno pojačanje.

Foto: Twitter

Aleksandar Čavrić u dresu Slovana iz Bratislave

To pojačanje bi mogli da nađu u Slovačkoj. Posle pet sezona provedenih u Slovanu iz Bratislave Aleksandru Čavriću je istekao ugovor, što ide u korist Crvenoj zvezdi. Pored ekipe iz Ljutice Bogdana za Čavrića je zainteresovana i poljska Legija.

Sportski sektor želi da dovede dobrog krilnog igrača sa domaćim pasošem.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Čavrić u dresu reprezentacije Srbije

Aleksandar Čavrić, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije najbolje se snalazi na poziciji desnog krila,a u Bratislavi je igrao i na poziciji drugog napadača, što Zvezdi može dodatno da pomogne u pohodu na još jedan plasman u Ligi šampiona.

Za pet godina u dresu Slovana Aleksandar Čavrić je odigrao 182 meča, postigao 37 golova i podelio 32 asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija