• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2022

08:05

ZVEZDA NE STAJE! Posle Milunovića vraća na Marakanu i BIVŠEG REPREZENTATIVCA SRBIJE?!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA NE STAJE! Posle Milunovića vraća na Marakanu i BIVŠEG REPREZENTATIVCA SRBIJE?!

Podeli vest

Italijanski mediji su ponovo raspalili maštu navijača Crvene zvezde, jer su ponovo pokrenuli priču o povratku Nikole Maksimovića u Ljutice Bogdana

Srpski defanzivac Nikola Maksimović je dogovorio sporazumni raskid ugovora sa Đenovom, koji je ugovor sa klubom imao do 2025. godine i iako gotovo sigurno neće ponovo doći na "Marakanu", Italijani misle suprotno!

Pominjao se i odlazak u Leće, a "Skaj Sport" sada tvrdi da će se nekadašnji reprezentativac Srbije po okončanju obaveza u Seriji A ipak vratiti u Crvenu zvezdu!

Foto: ap photo

 

Inače, sportski direktor Mitar Mrkela nedavno izjavio da su pregovori u toku, ali da nije blizu realizacija!

Foto: Starsportphoto©

 

- Nikola Maksimović je veliki igrač, koji je stekao veliko ime u Evropi i kao takav je uvek interesantan Zvezdi, kao neko ko bi mogao da unapredi igru Zvezde. U ovom trenutku nismo blizu dogovora, a šta će se desiti u narednim danima, videćemo - rekao je Mrkela pre nekoliko dana.

Foto: Starsportphoto

 

Maksimović je crveno-beli dres nosio u sezoni 2012/13, a onda se otisnuo u Italiju i prešao u redove Torina. Bogatu karijeru gradio je i u  Napoliju i Spartaku iz Moskve, a od 2021. je u Đenovi. Za nacionalni tim Srbije je odigrao 25 utakmica.

Vratio se Nemanja Milunović u četvrtak  na Marakanu, tu su još Aleksandar Dragović, Radovan Pankov i Strahinja Eraković koji bi mogao do prelaznog roka mogao da napusti redove srpskog šampiona. Ukoliko se to ne desi, a Maksimović dođe, imali bi crveno-beli čak pet štopera!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija