• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2023

16:16

ZBOG ISTINE U ZATVORU! TERZIĆ: Dragan je spreman da se bori za svoje principe! VUČKO, DRŽI SE! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile, Starsportphoto

Crvena zvezda

ZBOG ISTINE U ZATVORU! TERZIĆ: Dragan je spreman da se bori za svoje principe! VUČKO, DRŽI SE! (VIDEO)

Podeli vest

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, podigao je glas i dao podršku u borbi za istinu, za koju se bori glavni i odgovorni urednik Informera, Dragan J. Vučićević - istinu zbog koje je osuđen na zatvorsku kaznu.

O sramnoj presudi, koju je Vučićević dobio zbog tvitova o novinaru i nekadašnjem direktoru Televizije N1 Jugoslavu Ćosiću i odlasku u zatvor, govori se danima, a sada su mnogi reagovali na to.

Među onima koji su pružili podršku Draganu J. Vučićeviću je i direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić.

- Dragan Vučićević je čovek koji je spreman da se bori za svoje principe i to je dokazao odlaskom u zatvor. Zbog toga mu želim kao čoveku, kao profesionalcu i kao velikom zvezdašu da istraje do kraja - rekao je Zvezdan Terzić i dodao:

- Vučko, drži se!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krle

pre 1 godinu

Terza,povedi proteste,mora se izvaditi pravda iz zatvora. Moraaaa.... Pozovite Vičića i on da prisustvuje protestima. Peške svi idemo do zatvora.Dok ga ne izvedu niko ne ulazi i ne izlazi iz zatvora,potpuna opsada.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija