• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2023

11:36

JURE KLUPSKI REKORD! Košarkaši ZVEZDE žele 16. POBEDU u Evroligi

Starsportphoto

Crvena zvezda

JURE KLUPSKI REKORD! Košarkaši ZVEZDE žele 16. POBEDU u Evroligi

Podeli vest

Crveno-beli večeras u dvorani "Pionir" dočekuju Olimpijakos u pretposlednjem kolu regularnog dela elitnog takmičenja (19.00, Sport klub 1).

Izabranici Duška Ivanovića imaće priliku da protiv "bratskog tima" ostvare 16. trijumf u Evroligi, čime bi ujedno oborili i klupski rekord!

Aktuelni srpski i regionalni prvak trenutno ima skor od 15 pobeda i 17 poraza, zauzima 11. mesto na tabeli i izgubio je šanse da se plasira u top osam. S druge strane, velikan iz Pireja je lider sa učinkom 23-9 i zato potpuno rasterećen dolazi u Beograd.

Foto: Starsportphoto

Ognjen Dobrić uveren u pobedu nad bratskim klubom iz Pireja

Zvezda je u seriji od tri uzastopna trijumfa u najjačem društvu, pošto je savladala Asvel, Valensiju i Baskoniju. Iskusno krilo Ognjen Dobrić (28) očekuje da se taj niz nastavi i protiv Grka, uz pomoć punih tribina, pogotovo jer su crveno-beli slavili i u prvom okršaju u Atini (90:86)

- Ključ će biti koncentracija. Treba da ispoštujemo dogovor i plan igre, a ukoliko budemo imali energiju kao na prethodnim mečevima u Evrolige, sigurno možemo do pobede. Olimpijakos je pokazao izuzetan kvalitet, ali srušili smo ih na njihovom terenu, pa verujem da možemo i u Beogradu. Biće prijateljski nastrojeni odnosi i lepa atmosfera, ali moramo da zadržimo maksimalan fokus - kaže Dobrić.

Sjajni šuter naglašava da crveno-beli žele na pravi način da završe učešće u najjačem takmičenju, savladaju Olimpijakos i Fenerbahče, a potom se potpuno posvete ABA ligi.

- Ostala su još dva kola, a mi ćemo pokušati da dobijemo sve do kraja. Niko u klubu ne razmišlja o tom rekordu, nama je bitno da odigramo kvalitetno, jer nam tek slede ključne utakmice u Jadranskoj ligi. Cilj je da budemo najbolji kada bude najpotrebnije - jasan je Dobrić.

EVROLIGA

33. kolo

Četvrtak

Crvena zvezda - Olimpijakos 19.00
Žalgiris - Makabi TA 19.00
Fenerbahče - Efes 19.45
Valensija - Virtus 20.30
Real M. - Bajern 20.45
Baskonija - Asvel 21.00


Petak

Panatinaikos - Alba 20.00
Armani - Barselona 20.30
Monako - Partizan 21.00

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija