• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.05.2023

14:31

TERZIĆ DAN POSLE OSVAJANJA DUPLE KRUNE: Istorija je ispisana, sad juriš po pojačanja za LIGU ŠAMPIONA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

TERZIĆ DAN POSLE OSVAJANJA DUPLE KRUNE: Istorija je ispisana, sad juriš po pojačanja za LIGU ŠAMPIONA!

Podeli vest

Generalni dirketor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić srećan je zbog osvajanja "duple krune", a za ovo leto najavljuje pojačanja dostojna Lige šampiona.

Crvena zvezda ispisuje istoriju i obara rekorde, ali nas čeka težak rad, jer hoćemo da dovedemo kvalitetna pojačanja za Ligu šampiona, poručuje Zvezdan Terzić. On je ponosan na ekipu koja je osvojila treću uzastopnu "duplu krunu".

- Zadovoljstvo je ono što preovlada va dan posle istorijske treće "duple krune" u nizu. Zvezda nastavlja da obara rekorde i podiže standarde u svakom smislu te reči, od kvaliteta samog fudbala do rezultata na terenu. Uveliko već razmišljamo i o takmičenju u Ligi šampiona. Želim da zahvalim igračima na fenomenalnom odnosu tokom cele sezone i stručnom štabu na posvećenom radu, a Milošu Milojeviću zato što se pokazao kao pravi vojnik Crvene zvezde i zaslužio je "duplu krunu" - poručio je Terzić.

Foto: Starsportphoto

Na "Marakani" će u nedelju od 19.00 časova crveno-beli protiv Novog Pazara odigrati poslednji prvenstveni meč za ovu sezonu. Terzić se nada da će navijači u što većem broju doći da sa jednom od najtrofejnijih generacija koju je klub imao proslave osvajanje šampionske titule i prisustvuju uručivanju pehara. 

- Iza nas je istorijska sezona, moramo da budemo ponosni na postignute rezultate. Velike promene su se desile krajem avgusta, ekipa je morala da se prilagodi drugačijoj filozofiji novog šefa stručnog štaba. U tim momentima su igrači pokazali koliko vredi zajedništvo i zašto su već godinama dominantni u Srbiji. Primarni ciljevi su bili osvajanje nacionalnog prvenstva i Kupa Srbije, ostvarili smo ih i to izuzetno ubedljivo. Ceo klub je pokazao, kao i igrači da smo iz godine u godinu na višem nivou i verujem da će baš zbog toga mnogo publike doći da pozdravi ovu ekipu u finalnom meču u nedelju - rekao je generalni direktor kluba. 

Foto: Starsportphoto

Slavlje fudbalera Crvene zvezde

Posebnu zahvalnost oseća prema svojim saradnicima sa kojima će ovog leta tražiti pojačanja za elitno takmičenje.

- Crvena zvezda je prva u Evropi obezbedila grupnu fazu Lige šampiona, moramo da budemo svesni veličine tog uspeha. Na navijačima je da dođu u nedelju i pozdrave šampione, koje će sledeće sezone gledati u najkvalitetnijem evropskom takmičenju. Zahvalio bih i svojim najbližim saradnicima, naporan rad nas tek očekuje - zaključio je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17