• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2023

12:42

Trk po karte! Za ovoliko novca možete gledati Zvezdu u Ligi šampiona!

EPAIMAGES

Crvena zvezda

Trk po karte! Za ovoliko novca možete gledati Zvezdu u Ligi šampiona!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je sve navijače da su paketi karata za Ligu šampiona pušteni u slobodnu prodaju, bez uslova članarine, te da ulaznice za mečeve najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja mogu obezbediti na blagajnama stadiona "Rajko Mitić", kao i onlajn.

Svi zainteresovani će moći da kupi maksimalno četiri paketa, bez uslova članarine, po cenama od 9.500 do 24.000 dinara!

Foto: FK Crvena zvezda

Cene paketa za Ligu šampiona

Za onlajn kupovinu paketa i dalje važe 500 dina ra niže cene. Pakete možete kupiti putem sledećeg linka, a utakmice na "Marakani" su na programu 4. oktobra protiv Jang bojsa, 7. novembra protiv Lajpciga, dok 13. decembra u goste dolazi Mančester siti.

Klub sa "Marakane" podsetio je sve crveno-bele navijače da je pored paketa za Ligu šampiona, u prodaji i dalje Premijum sezonska.

Klub je doneo odluku da Premijum sezonska važi i za sve evropske utakmice Zvezde tokom proleća, što je još jedan benefit, pored posebne cene za obnovu sezonske naredne tamičarske godine i drugih prednosti koje ostvarujete.

Foto: FK Crvena zvezda

Cene Premijum sezonske ulaznice

 

Premijum sezonsku kartu možete kupiti u Servisu za članstvo, kao i onlajn gde važe 1.000 dinara niže cene. Premijum sezonsku kartu možete obezbediti putem ovog linka


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07