• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2023

11:44

Čović: Prodali smo 12.000 sezonskih, napadamo F4 Evrolige

Starsportphoto

Crvena zvezda

Čović: Prodali smo 12.000 sezonskih, napadamo F4 Evrolige

Podeli vest

Crveno-beli imaju velike ciljeve u elitnom takmičenju

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da je dosad prodato preko 12.000 sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu, u kojoj će ekipi sa Malog Kalemegdana biti plasman na fajnal-for Evrolige!

Foto: kk crvena zvezda

 

 

Čović je, gostujući na televiziji "Pink" izneo očekivanja od sezone koja zvanično kreće narednog vikenda i kako ističe, crveno-beli su napravili respektabilan tim sposoban za najviše ciljeve.

Ono što nam je važno i gde ćemo pokušati da napravimo veliki iskorak jeste Evroliga gde će cilj biti fajnal-for. To šta sad kažu, da li je ovako ili je onako, videćemo. Sezona počinje 30. septembra, naša prva utakmica je u ABA ligi, a 5. oktobra u Beograd stiže Asvel i samo bih podsetio da je ostalo jako malo sezonskih karata. Plasirano je oko 12.500, a ostalo je oko 500-600 sezonskih karata. Neka naši navijači, simpatizeri, požure - poručuje Čović.

Foto: Starsportphoto

 

 

Dugogodišnji funkcioner vicešampiona ABA lige naglašava i da veruje u tim, koji je juče završio pripremni period. Jednom rečenicom je pecnuo i večitog rivala Partizan.

Ekipa je jako dobra, kao i stručni štab i trener nam je veoma iskusanj. Naravno, u pripremnom periodu pobeđujete, gubite, sagledavate koje su dobre strane, ali i šta bi trebalo da popravite... Idemo dalje i očekujem da ćemo imati dobre rezultate ove godine u svim takmičenjima u kojima Zvezda nastupa - ABA liga, Kup Srbije, domaće prvenstvo koje je nama kao klubu iz Srbije veoma važno. Mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo, a da pritom uzima pare od države - dodaje Čović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija