• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2023

20:25

Svet mora da zna o katastrofi! Bahar podelio uznemirujući snimak iz Izraela!

Starsportphoto, Reuters, EPA

Crvena zvezda

Svet mora da zna o katastrofi! Bahar podelio uznemirujući snimak iz Izraela!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Barak Bahar povodom krtične situacije u Izraelu na svom Instagram profilu podelio je snimak koji pokazuje momente kada je Hamas izvršio napad.

Naime, Barak Bahar je podelio snimak na kom se vidi početak sukoba i momenti kada je Hamas izvršio napad.

"Ovo je priča koja bi trebalo da bude ispričana. Svet mora da zna o katastrofi koju Izrael trpi", napisao je Bahar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Barak Bachar (@barakbachar)

Podsetimo sukob je započet kada je Hamas ispalio 3.000 raketa, prema navodima te organizacije, dok je izraelska vojska je saopštila da je bilo 2.500 projektila.

Palestinci borci su nakon toga na motorizovanim paraglajderima preleteli granicu i obezbedili teren za glavni kopneni juriš.

Izraelska vojska je uzvratila udarac, pokrenuvši opsežan napad na centre Hamasa u Gazi. Hamas je, u međuvremenu, iz Gaze nastavio velike raketne napade na Izrael.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija