• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2023

19:40

Situacija je teška i luda! Oglasio se bivši igrač Partizana!

Starsportphoto

Košarka

Situacija je teška i luda! Oglasio se bivši igrač Partizana!

Podeli vest

Bivši košarkaš Partizana Brajan Angola, član Hapoel Tel Aviva, koji se oglasio prvi put od početka bombardovanja, a tom prilikom je naglasio da se moli za sve ljude u Izraelu.

Stranci su zbog trenutne situacije dobili dozvolu da napuste zemlju, ali nisu još uvek svi to učinili.

Među njima je i bivši košarkaš Partizana Brajan Angola, član Hapoel Tel Aviva, koji se prvi put oglasio povodom užasa koji se dešava u Izraelu.

"Hvala svima na svim porukama koje sam dobio tokom celog dana. Hvala Bogu, mi smo dobro, ali situacija je zaista teška i luda. Čuvajte se tamo napolju. Molim se za ljude Izraela", napisao je Angola.

Sukob je započet kada je Hamas ispalio 3.000 raketa, prema navodima te organizacije, dok je izraelska vojska je saopštila da je bilo 2.500 projektila, koji su imali za cilj da borcima Hamasa otvore mogućnost da probiju utvrđenu ogradu oko Gaze i izvedu akcije unutar Izraela.

Zatim su  palestinski borci na motorizovanim paraglajderima preleteli granicu. Izraelska vojska je uzvratila udarac, pokrenuvši opsežan napad na centre Hamasa u Gazi. Hamas je  nakon toga iz Pojasa Gaze nastavio velike raketne napade na Izrael.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija