• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.10.2023

15:58

Mesec, godinu, ceo ugovor: Koliko još može Bahar? (ANKETA)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Mesec, godinu, ceo ugovor: Koliko još može Bahar? (ANKETA)

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar ima ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2026. godine, ali to ne znači nužno da će do tada i ostati.

Kada je dolazio, ideja je bila jasna: On je trener izvanredne mentalne snage, hrabar, ozbiljan taktičar i insistira na fizički jakim igračima. Dakle, nema dileme da će, ako sve to uklopi, napraviti velike stvari sa Crvenom zvezdom. Shodno tome, logično je bilo Baraku Baharu dati dugoročan ugovor i odrešene ruke da postavlja ekipu i osmišljava sistem i taktiku. 

Foto: Starsportphoto

 

Neko vreme je sve bilo lepo, svi već znaju kako je Zvezda silovito krenula i kako se i pre početka stvorila fama da će srpski šampion rutinski odbraniti titulu. A onda je usledio mučan period. Period u kojem je postalo jasno da je tim izgubio svežinu, a da trener nije uspeo da namesti igru, kojom bi Zvezda i sada, kada bi mečevi trebalo da se igraju na tri dana - pobeđivala.

Uprava nije oduševljena. Generalni direktor Zvezdan Terzić, zajedno sa najbližim saradnicima voleo bi da sve drugačije funkcioniše, pa je sa Baharom obavljen razgovor. Niko mu, naravno, nije pretio otkazom, niti bi takav epilog ikom odgovarao, ali mu je predočeno šta ne štima i šta će morati da popravi.

Foto: Starsportphoto

 

Sada je sve na njemu. Ima priliku da skocka ekipu, prođe grupu Lige šampiona, da li kao drugoplasirani ili trećeplasirani, svejedno će se voditi pod uspešno. I ono što mora - mora da bude prvi i osvoji titulu. Partizan sada beži Crvenoj zvezdi četiri boda i u narednih mesec dana biće jasnije u kom pravcu to ide. Sa dva poraza u domaćim okvirima, od Voždovca i Čukaričkog, džokeri su istrošeni i nema više prava na kikseve. Navijači su tek nemilosrdni. Već se pitaju da li bi bolje bilo sa Dejanom Stankovićem ili nekim od dvojice Milojevića (Vladan i Miloš). Jer kao što Bahar ne zna i ne oseća Crvenu zvezdu, tako ju je svaki od trojice pomenutih znao. 

Otuda ne čudi dilema naroda da li je Crvena zvezda sa Barakom Baharom na pravom putu. Koliko mu još treba dati grejs period, istrpeti ga, dozvoliti mu da ipak pokuša da nametne svoj stil rada, kojim se proslavio... Ili je ipak povoljnije isplatiti ga pre isteka ugovora i tražiti novo rešenje.

Anketa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija