• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2023

07:00

Nedović oštar: Nedopustivo!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Nedović oštar: Nedopustivo!

Podeli vest

Moramo što pre da dođemo na istu talasnu dužinu, jasan je bio šuter Crvene zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde upisali su drugi vezani poraz u Evroligi pošto su pred svojim navijačima izgubili od Monaka. Loša završnica koštala je crveno-bele trijumfa protiv "kneževa", a srpski košarkaš Nemanja Nedović smatra da ekipa nije dovoljno cenila loptu u finišu utakmice. 

- Presudila je poslednja četvrtina u kojoj smo svi igrali nedopustivo. Nismo dovoljno cenili loptu, nismo dovoljno cenili trud koji smo uložili da bismo bili u egalu. Neke ključne lopte, gde smo mogli da prelomimo utakmicu, otišle su ne znam ni ja gde. Više dogovornosti, treba više da cenimo to što radimo - rekao je Nemanja Nedović. 

Nije želeo srpski košarkaš da ulazi u dublje analize odmah nakon utakmice budući da je, kako kaže, "vruća glava". 

- Sada je vruća glava i moguće da je svako video utakmicu na svoj način. Falilo je sve. Nismo dolazili u dobre pozicije. Kada je trebalo da se završi, nismo, nego smo bacali lopte u bunar. Umesto da u tom trenutki prelomimo utakmicu, primili smo tešku trojku, a u sledećem napadu smo imali ishitren šut ili izgubljenu loptu. Moramo što pre da se saberemo, da svi budemo na istoj talasnoj dužini, jer je to jedini način - jasan je bio šuter Crvene zvezde. 

Za dva dana srpski šampion gostovaće Virtusu u Bolonji u četvrtom kolu Evrolige. 

- Utakmice idu kao na traci. Oni su dobili Monako 30 razlike tamo, to dovoljno govori o njihovoj snazi. Svako od nas individualno mora da analizira utakmicu večeras, jer će nam to najbolje pomoći - podvukao je Nedović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija