• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2023

17:30

Zvezdi dosta poluvreme protiv "traktorista"! Pobeda u senci povrede Glazera (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Zvezdi dosta poluvreme protiv "traktorista"! Pobeda u senci povrede Glazera (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na gostovanju IMT 2:1 (2:0) u 13. kolu Superlige Srbije.

Trijumf crveno-belih ostao je u senci povrede golmana Glazera.

 

IMT - CRVENA ZVEZDA 1:2 (0:2)

TC "Stadion" na Voždovcu. Sudija: Jovan Šegrt. Strelci: Radočaj u 72. minutu za IMT, Kraso u 22, Olanjinka u 26. minutu ya Crvenu zvezdu. Žuti karton: Krstić, Džinović (IMT)

IMT: Vukmirović, Ćirković, Vuković (od 46. Savić), Delević, Džinović, Golubović (od 63. Radočaj), Kodžić (od 68. minuta Stamenić), Krstić, M. Luković, Lukić, Zuev (od 68. Azdinović)

CRVENA ZVEZDA: Glazer (od 46. Popović), Nedeljković, Điga, Dragović, Rodić (od 46. Nikolić), Stamenić, Kanga, Kraso (od 63. Katai), Olanjinka (od 74. Ndiaje), Lučić, Mijatović.

 

Strelci za crveno-bele bili su povratnik u tim Žan-Filip Kraso u 23. i Piter Olanjinka u 26. minutu. Strelac za IMT bio je Vladimir Radočaj u 72. minutu.

Na golu Zvezde u drugom poluvremenu nije stajao Omri Glazer, zamenio ga je Zoran Popović, ali prema prvim informacijama izraelski čuvar mreže prventivno je izašao iz igre i nije teže povređen.

 

TOK MEČA:

DRUGO POLUVREME

90+3. minut - Kraj utakmice, Crvena zvezda je pobedila IMT na gostovanju 2:1.

90. minut - Igraće se još tri minuta.

88. minut - Zvezda pritiska IMT, ali gola nema

84. minut - Katai promašuje nemoguće. Sreća za IMT, ali i fenemenalna odbrana Vukmirovića. Pre toga golman "traktorista" je odbranio i šut Endiajea. 

72. minut - GOOOOOOOOOOOOL 1:2 Radočaj smanjuje, da li je drama na pomolu? Fudbaler IMT-a je spektakularno lobovao Popovića. Ako je to hteo, a ne da centrira, svaka čast, zaista!

66. minut -  Crveno-beli opet imaju loptu više u nogama, ali, nema trećeg gola...

63. minut - Katai ulazi umesto Krasoa.

55. minut - Kraso postiže gol, koji je poništen zbog ofsajda. Svemu je prethodila velika gužva u šesnaestercu domaćih posle indirektnog udarca za Zvezdu. Kanga je odlično šutirao posle dodavanje, ali Vukmirović odbija loptu u polje

Foto: Starsportphoto©

 

 

51. minut - Gosti imaju inicijativu na krovu TC "Stadion", "traktoristi" odolevaju 

46. minut - Utakmica je nastavljena. Promena na Zvezdinom golu u nastavku, posle udarca koji je dobio u finišu prvog dela Omri Glazer ipak nije mogao da nastavi meč, pa je između stativa sada Zoran Popović. U igri je i Lazar Nikolić koji je zamenio Rodića.

PRVO POLUVREME

Kraj prvog poluvremena

45+1. minut - Novi prekid. Điga je napucan loptom u glavu. Leži na zemlji i ukazuje mu se pomoć. Stardala je usna defanzivcu crveno-belih.

 

 

42. minut - Luković je prošao jednog igrača Zvezde, šutirao sa ivice šesnaesrca, lopta je otišla pored gola, ali biće korner. Kraći prekid zbog udarca koji je u gužvi u petrcu dobio Glazer u duelu sa Delevićem. Izveden je korner, ali kao da nije... Nikakva opasnost po gol gostiju.

33. minut - Lučić je centrirao, Mijatović glavom pravo u Vukmirovića.

Foto: Starsportphoto©

 

 

32. minut - Pripretio je i IMT. Golubović je nadskočio Rodića posle centaršuta sa leve strane, pokušao glavom, ali lopta je otišla pored gola.

28. minut - Nova šansa za tim Baraka Bahara. Olajinka je opet sam pred golom domaćina, ali ovog puta njegov udarac blokira golman Vukmirović.

26. minut - GOOOOOOOL! Olajinka 0:2 Lučić je proigrao Nigerijca koji je lako sproveo loptu u mrežu posle situacije jedan na jedan sa protivničkim golmanom.

22. minut - GOOOOOOOL! Kraso! 0:1! Povukao je Zvezdin napadač loptu i sa ivice kaznenog prostora šutirao po zemlji na prvu stativu i postigao sedmi gol ove sezone.

21. minut - Napad šampiona koji je obećavao. Lučić je poslao loptu sa strane do Kange, koji je šutirao preko gola!

Foto: Starsportphoto©

 

16. minut - Stativa! Malo je nedostajalo da Crvena zvezda povede. Šutirao je Stamenić, a loptu su santimetri delili od ulaska u mrežu. Prvo veće uzbuđenje na utakmici.

10. minut - "Traktoristi" će pokušati da ugroze rivala preko kontri. Jednu takvu povukao je Kodžić, ali su reagovali defanzivci Zvezde.

Foto: Starsportphoto©

 

 

8. minut - Crveno-beli od starta dominiraju, domaći se brane. Lopta konstantno u nogama gostujućih igrača.

2. minut - Odmah gužva u kaznenom prostoru IMT, preti Zvezda. Mijatović šutira, ali Ćirković otklanja opasnost

1. minut - Utakmica je počela

 

UŽIVO: 

 

18.13 - Strateg "traktorista" Nebojša Jandrić dan pred meč je izjavio:

- Utakmica sa Zvezdom može više da donese nego da odnese. Protivnik ima svoje motive, neplanski su izgubili nekoliko bodova i nema sumnje da će biti maksimalno motivisani da utakmicu dobiju. Mi ćemo na naš način odgovoriti, da dobijemo što više, pa ako treba bodovno budemo nagrađeni.

17.51 - Trener crveno-belih Barak Bahar ovako je najavio meč:

- IMT je odličan tim. Umeli su da naprave probleme mnogim ekipama sa kojima su se sastali. Takođe igraju dobar presing, kao i odbranu. Svesni smo da ćemo morati da se pripremimo kvalitetno za utakmicu, uz maksimalan fokus, kako bismo ostvarili željeni rezultat. Svaki igrač ima uspone i padove, kada je reč o igri u toku sezone. Kraso je mnogo pomogao ekipi na početku šampionata, naravno verujem da će tako i nastaviti - istakao je Bahar.

17.30 - Dobro veče i dobro došli na blog uživo meča IMT - Crvena zvezda na portalu Informer.rs

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija