• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2023

11:59

"Delije" čekaju novog heroja! On će biti Pavkov protiv Lajpciga!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

"Delije" čekaju novog heroja! On će biti Pavkov protiv Lajpciga!

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde našli su novog Milana Pavkova, heroja, koji će poput pomenutog napadača, koji je srušio Liverpul (2:0), u utorak (21.00, RTS 1, Arena Premium 1) na "Marakani" nokautirati Lajpcig u 4. kolu Lige šampiona.

Te 2018. godine dočekan je engleski gigant, malo ko je očekivao senzaciju, ali nakon onoga što je uradio Milan Pavkov danas se niko ne usuđuje da potceni crveno-bele. Ne kažu zvezdaši džabe "Ovde su najbolji stvarani, ovde su najveći padali", a Pavkov je to samo potvrdio.

Pet godina kasnije, bez preterane euforije čeka se meč sa Lajpcigom koji bi mogao da promeni kompletan tok ne baš sjajnog početka sezone izabranika Baraka Bahara!  Zvezda kaska šest bodova za Partizanom u Superligi Srbije, a u Ligi šampiona iz tri meča ima osvojen samo bod i to protiv glavnog konkurenta za treću poziciju Jang Bojsa.

Nadaju se "delije " novom Milanu Pavkovu. Videćemo da li će to biti stranac, Zvezdin klinac ili starosedelac... U anketi na našem portalu čak 30,38 odsto navijača veruje da će Osman Bukari biti novi heroj crveno-belih, dok 24,68 ne vidi ko bi iz ovog tima Zvezde mogao da sruši Lapcig, kao što je Pavkov Liverpul.  Ljubimac "delija" Aleksandar Katai dobio je 17.09 odsto glasova, a s obzirom na to da Zvezdin "Magiko", kada dobije šansu, uvek izvede neku magiju na terenu, mogao bi i da presudi Nemcima.

U prvom meču protiv Lajpciga Barak Bahar je u "vatru" gurnio dečake Jovana Mijatovića, Kostu Nedeljkovića i Vladimira Lučića, pa 14.56 odsto anketiranih veruje da bi neko iz omladinske škole mogao da zabriljira večeras. Piter Olanjinka dobio je 7,59 odsto glasova, a Šerif Ndiaje 3.16, dok 2.53 odsto veruje da bi heroj mogao da bude neko drugi.

 

Foto: informer

 

 

Nije na odmet da se zvezdaši prisete kako je napadač iz Begeča postao junak svakog navijača Zvezde. Pavkov je u 22. minutu pogodio za 1:0 nakon kornera Marka Marina, a isti igrač asistirao mu je i sedam minuta kasnije, kada je Pavkov uradio veći deo posla. Bomba sa preko 20 metara šokirala je Alisona za 2:0, a o heroju Pavkovu se i danas priča. Videćemo o kome će se pričati posle Lajpciga.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija