• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2023

06:59

"Delije", ovo je važno! Evo gde možete da gledate spektakl na "Marakani"!

Starsportphoto

Crvena zvezda

"Delije", ovo je važno! Evo gde možete da gledate spektakl na "Marakani"!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak na stadionu "Rajko Mitić" (21.00, RTS, Arena Premium 1) igraju utakmicu četvrtog kola grupne faze Lige šampiona protiv Lajpciga.

Meč počinje od 21 sat, ako ne planirate da idete na stadion, možete ga pratiti na prvom programu RTS-a, na Areni Sport 1 Premium, dok je tekstualni prenos utakmice na Informer.rs, a imaćemo i najzanimljivije video snimke i fotografije sa "Marakane", obavezno večeras budite uz naš portal.

U prvoj utakmici u Nemačkoj, Lajpcig je pobedio 3:1, pa sada puleni Baraka Bahara imaju šansu da se iskupe navijačima.

Bukmejkeri su opet otpisali srpskog šampiona. Kvota na domaćina iznosi 5,50, a kladionice nisu baš pune otimizma ni da Zvezda može do remija, kvota je 4,50. Sa druge strane, Lajpcig važi za favorita i kvota na Nemce je 1,53. 

Hoćemo da pobedimo Lajpcig pred punom "Marakanom", poručio je trener fudbalera Crvene zvezde. Izraelac ističe da je u njegovom genetskom kodu, kao i u genetskom kodu Crvene zvezde da pobeđuju i da ga jedino to zanima. 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

- Nikada ne igram na remi, uvek idem na pobedu. To je moj DNK i DNK Crvene zvezde. Pokazali smo da možemo da im damo gol, iako su favoriti. Ipak, drugačije je kad se igrad našim navijačima na "Marakani". Ovo nam je važna utakmica. Jer može da nam pomogne da se izdignemo. Nakon nje, fokusiraćemo se i na sve ostale koje slede - poručio je Bahar.

LIGA ŠAMPIONA

Grupa G,  4. kolo

Crvena zvezda - Lajpcig 21.00
Man~ester siti - Jang bojs 21.00

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija