• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2023

16:30

Nedović hvali Barsu: Nemaju zvezde, jaki su, ali ne i nepobedivi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Nedović hvali Barsu: Nemaju zvezde, jaki su, ali ne i nepobedivi!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde sutra uveče u 7. kolu Evrolige gostuju katalonskom klubu (20.30, Sport klub 1).

Vratio se Nemanja Nedović (32) minulog vikenda na parketu posle dvonedeljne pauze zbog povrede i odmah u derbiju ABA lige protiv Budućnosti pokazao koliko je nedostajao crveno-belima. Ubacio je 16 poena i sada pun optimizma očekuje duel sa Barselonom.

Trener Janis Sferopulos u iskusnog beka ima ogromno poverenje i očekuje od njega da, zajedno sa bivšim saigračem iz reprezentacije Milošem Teodosićem, nosi ekipu ove sezone.

- Dočekuje nas ekipa koja igra sjajno ove sezone. Nemaju neke istaknute zvezde, ali su kao tim jako moćni. Poštujemo ih, ali ih se ne plašimo, znamo šta bi nam pobeda tamo značila i probaćemo da dođemo do nje - poručio je Nedović.

Foto: Starsportphoto

 

Katalonci su trenutno na skoru od pet pobeda i jednog poraza, dok Zvezda ima 2-4. Tokom leta došlo je i do određenih promena u španskom timu, a umesto legendarnog Šarunasa Jasikevičijusa, na klupu je seo Rožer Grimau.

- Mnogo su jači kao kolektiv ove sezone. Nemaju neke istaknute zvezde. Nisu im tu Mirotić i Higins, stigao im je i novi trener. Deluju složno na terenu, svako zna svoju ulogu i to rade na vrhunski način. Imaju i dobre domaće igrače, koji ulaze sa klupe i osećaju dres na pravi način - objasnio je Nedović.

Odmah nakon utakmice u Barseloni, crveno-beli putuje direktno za Zadar. U Hrvatskoj ih već u nedelju očekuje okršaj sa Zadrom u ABA ligi, a potom naredne nedelje dupli program i dueli sa Fenerbahčeom i Olimpijakosom u Evroligi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija