• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2023

09:24

Zvezda i "delije" srušiće Fener! Simonović veruje u crveno-bele!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda i "delije" srušiće Fener! Simonović veruje u crveno-bele!

Podeli vest

Crvena zvezda, koja igra sve bolje, uz pomoć 20.000 "delija" u Areni može da savlada Fenerbahče, poručuje bivši kapiten crveno-belih Marko Simonović.

Ekipa Janisa Sferopulosa dočekaće istanbulskog velikana od 20.45 časova (Sport klub 1) u meču 8. kola Evrolige.

Najavio sam napredak

Zvezda je dosad ostvarila samo dve pobede uz pet poraza i potrebno joj je da se vrati na pobednički kolosek. Prošlog petka Barselona je bila bolja od beogradskog tima, ali je meč rešen u samom finišu (86:81) i Marko Simonović vidi pomake u igri crveno-belih.

- Sigurno će biti teško, jer Fenerbahče ima dobru ekipu. Ne znam u kom sastavu će se suprotstaviti Zvezdi, ali smatram da moj bivši klub ima čemu da se nada. Očekivao sam da će Zvezda biti sve bolja i bolja kako sezona bude odmicala i najavljivao sam to. Dokazali su u prošlom kolu protiv Barselone da su podigli nivo igre i naravno da ta partija uliva optimizam pred današnji meč - kaže Simonović za Informer.

Foto: Starsportphoto

 

 

Crvena zvezda će sigurno biti bez Branka Lazića, dok su Adam Hanga i Marko Simonović pod znakom pitanja. Međutim, pod najvećim pritiskom je Šabaz Nejpir, koji ne pruža partije kakve su od njega očekivali na Malom Kalemegdanu.

Kritikuju ga navijači, košarkaški stručnjaci, a onda je "bombu" bacio trener Milana Etore Mesina, koji je rekao kako Nejpir svakog dana bivšim saigračima šalje poruke da želi da pobegne iz Zvezde i vrati se u Italiju.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Šabaz je to demantovao, ali se nije dovoljno "oprao" kod navijača i domaće javnosti. Od njega se očekuje da to uradi na terenu, odličnim partijama.

Već prekosutra u Atini

Marko Simonović apeluje da se skine ogroman teret s leđa američkog beka i uveren je da će on pre ili kasnije proraditi.

- Ne sviđa mi se što se potencira Nejpirov učinak. Preveliki je pritisak na njemu i smatram da to ne treba da se radi! On je ekstra kvalitetan igrač i pokazaće to, ali ne treba da se stvara atmosfera kao da je pitanje života ili smrti. Dokazaće se on u crveno-belom dresu - naglašava Simonović.

Budući da je ove nedelje na programu "duplo kolo" u Evroligi, Zvezda će već u četvrtak gostovati Olimpijakosu.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Čović o napadu u Zadru: Velika sramota ABA lige!
Crvena zvezda

Čović o napadu u Zadru: Velika sramota ABA lige!

Predsednik KK Crvena Zvezda Neboša Čović, povodom incidenata koji su se desili u subotu uveče u Zadru, rekao je danas da napadnuti novinari i članovi Upravnog odbora, nisu izazivali, nisu nosili obeležja kluba, niti su radili bilo šta što bi se moglo protumačiti kao provokacija.

13.11.2023

16:48

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija