• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2023

22:57

Ovo nam je bilo potrebno! Crveno-beli pucaju od ponosa

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ovo nam je bilo potrebno! Crveno-beli pucaju od ponosa

Podeli vest

Crvena zvezda je demolirala Fenerbahče u 8. kolu Evrolige rezultatom 87:56 i euforija u taboru crveno-belih je sasvim opravdana.

Jedan od najzaslužnijih za trijumf nad turskim timom, Miloš Teodosić, nije želeo sebe da ističe u prvi plan uprkos tome što je sa 18 poena bio najefikasniji igrač utakmice.


- Ovo je bila timska pobeda. Veoma sam srećan što sam deo ove grupe - poručio je Teodosić posle meča.


Ni trener Zvezde Janis Sferopulos nije želeo da bude lažno skroman.


- Čestitam igračima, borili su se kao lavovi, bili koncentrisani. Ovo je meč kako želimo da igramo uvek, odnosno kako ja kao trener želim da igra moj tim. Ta posvećenost kao danas je veoma važna i uvek nam je potrebna. Jago? Ne znamo još kakav je stepen njegove povrede - rekao je grčki stručnjak.


Pod oba koša večeras je dominirao Džoel Bolomboj, koji je podvukao da je Zvezda došla do ubedljive pobede jer su igrači ispoštovali sve što je trener tražio.


- Ovo nam je bilo potrebno! Ovakva utakmica, ovakva pobeda. Odradili smo sjajan posao u odbrani, napravili smo rivalu težak  posao u napadu. Odradili smo sve šta nam je rekao trener. Sledeći je Olimpijakos, biće mnogo emotivno za mene u Pireju jer sam tamo igrao prošle sezone. Spremićemo se za taj meč. Biće drugačije nego večeras, igraćemo protiv odličnog tima i bićemo spremni - naglasio je centar crveno-belih.


Iskusni bek Nemanja Nedović apostrofirao je spektakularmnu igru odbrane kao ključ pobede.


- Imali smo izvrstan nivo energije u odbrani. Oni imaju Dorsija i Vilbekina, a mi smo ih zadržali na 48 poena. Imali smo mi dobar osećaj i posle poraza od Barselone prošle nedelje, jer smo ostavili dobar utisak, osećali smo dobru energiju i bila je odlična atmosfera u timu. Nema radovanja, nema slavlja, još nismo tamo gde želimo da budemo, već moramo naporno da radimo. Navijači su bili sjajni, a mi smo se potrudili da ne bude praznog hoda u našoj igri - podvukao je Nedović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Beograd opet koban po Turke! Zvezda demolirala Fener!
Crvena zvezda

Beograd opet koban po Turke! Zvezda demolirala Fener!

Neće se ove godine po lepom sećati Beograda iz redova turskog Fenerbahčea, pošto su, nakon poraza od Partizana pre dva dana (09. novembar), ponovo stradali, ali ovoga puta od Crvene zvezde 87:56 (25:16, 20:10, 15:14, 27:16 ) u osmom kolu Evrolige.

14.11.2023

22:36

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija