• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2023

14:54

Sprema se detonacija na Malom Kalemegdanu: Zvezda prati dvojicu reprezentativaca! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sprema se detonacija na Malom Kalemegdanu: Zvezda prati dvojicu reprezentativaca! (VIDEO)

Podeli vest

Ovo bi zaista bila senzacionalna pojačanja ukoliko se ispostavi kao tačno!

Košarkaši Crvene zvezde igraju promeljnivo od starta sezone i sve više je stručnjaka, ljudi iz košarke i navijača koji apeluju upravu kluba da ojača igrački kadar, pogotovo na visokim pozicijama.

Po svemu sudeći, crveno-beli uveliko rade na tome i sudeći po najavi čuvenog košarkaškog analitičara Vladimira Kuzmanovića, spremaju dve transfer bombe kakve dugo nisu viđene na ovim prostorima!

Foto: Starsportphoto

 

 

Naime, Kuzmanović je u 228. epizodi podkasta "Luka i Kuzma" otkrio da rukovodstvo Zvezde prati razvoj situacije u NBA ligi, gde čeka šta će biti sa srpskim košarkašima Filipom Petruševim (23) i Nikolom Jovićem (20)!

Foto: AP/Photo

 

 

Popularni Kuzma je u jednom momentu izjavio da postoji mogućnost da su iz Zvezde već u kontaktu sa igračima i da čekaju konačno rešenje šta će biti sa njima dvojicom. Petrušev je jako blizu rastanka sa Sakramento Kingsima, gde i ne dobija šansu, dok je Jović prebačen u razvojni tim Majamija i u novembru nije odigrao nijedan minut za tim sa Floride.

- Informacija iz Zvezde je da se prati njihovo stanje. Obojice - i Nikole Jovića i Filipa Petruševa. To je bilo pre neki dan kad sam bio tamo. Za Petruševa je jasno, ali interesantno je bilo za Jovića. Pretpostavljam da su u kontaktu nekakvom - rekao je Kuzmanović u razgovoru sa kolegom Lukom Spasovskim.

Ovaj deo podkasta pogledajte na 1:19:42 na sledećem video snimku.

 

 

Za Petruševa je, kako su javili grčki mediji, zainteresovan i Olimpijakos, ali očigledno nije jedini koji prati razvoj situacije. Filip je prošlu sezonu proveo u dresu Crvene zvezde i igrao je sjajno, a prema dostupnim podacima, trenutno u NBA ligi zarađuje oko 1,5 miliona dolara godišnje.

Foto: profimedia

 

 

Sa druge strane, Jović ima znatno veću platu i čvrst, četvorogodišnji ugovor sa Majamijem. Ove sezone trebalo bi da prihoduje oko 2,3 miliona dolara, a za ukupan ugovor garantovano mu je 11 miliona dolara. Jasno je da Zvezda ne može da parira toj ponudi, pa ostaje da se vidi na koji način će crveno-beli pokušati da uđu u pregovore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija