• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

13:05

Amerikanac zagrmeo! Zbog "delija" bih se vratio iz penzije!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Amerikanac zagrmeo! Zbog "delija" bih se vratio iz penzije!

Podeli vest

Američki košarkaš Tajris Rajs oduševljen je atmosferom koju su napravili navijači Crvene zvezde na utakmici sa Anadolu Efesom u okviru Evrolige.

Nekadašnji reprezentativac Crne Gore Tajris Rajs i Džejk Koen, Izraelski košarkaš sa američkim pasošem, govorili su u redovnom programu Evrolige.

Pomenuti dvojac je uživo pratio i komentarsao meč Crvene zvezde i Anadolu Efesa, koji je pripao srpskom timu (97:83).

Nekadašnji košarkaš Barselone bio je opčinjen atmosferom na utakmici koja se igrala u Beogradskoj areni, pa nije ostao nem na ono što su svojim ljubimcima priredile "delije"

 

 

 

 

"Ovo je pakleno bučno. Izašao bih iz penzije za ovakve navijače", rekao je Rajs.

Srpski tim je nošen podrškom sa tribina stigo do svoje četvrte pobede u Evroligi i sada je na učinku od 4/7 i nalazi se na 16. mestu na tabeli.

Sledi duplo kolo i gostovanja u Španiji Valnesiji i Baskoniji, a košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović smatra da bi meč protiv Efesa mogao da bude prekretnica, baš kao što je isti tim bio Partizanu prošle sezone u istom periodu godine.

- Daj Bože, znam jednu ekipu kojoj je Efes bio prekretnica - poručio je Nedović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija