• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2023

17:30

Lazić pred Split: Puni smo samopuzdanja i spremni!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Lazić pred Split: Puni smo samopuzdanja i spremni!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde sutra (Arena 1 premijum 19.00) dočekuju Split u okviru 13. kola Admiral bet ABA lige.

Crveno-beli trenutno zauzimaju prvu poziciju na tabeli regionalnog šampionata i nastojaće da tako i ostane nakon gostovanja Splita u Beogradu.

Zvezda će u ovaj meč ući na krilima dobrog raspoloženja posle ubedljive pobede nad Makabijem u hali "Pionir" u okviru Evrolige. Kapiten sutrašnjeg domaćina, Branko Lazić ističe važnost te pobede pred naredne izazove.

Foto: Starsportphoto

Branko Lazić

Iza nas je teška utakmica ali i važna pobeda nad Makabijem. Samopouzdanje se najbolje gradi kroz dobre utakmice i pobede, i naš cilj je poznat. Želimo da osvojimo nove bodove i ostanemo na vrhu tabele, ali će za to biti potrebna dobra utakmica protiv Splita koji zna da igra, ima iskustvo i može da vas kazni ako opušteno uđete u meč - rekao je Lazić.

Ekipa Janisa Sferopulosa će ovaj meč igrati u "FMP areni" zbog zauzetog "Pionira", a grčki trener poziva na oprez i želi da njegovi igrači u ovaj meč uđu maksimalno fokusirani.

Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima u ABA ligi. Zbog toga naša spremnosti koncentracija moraju biti na najvišem nivou! Igramo protiv tima koji je izuzetno opasan jer može da vas napadne sa više igrača u različitim postavkama na terenu. Zato treba da budemo spremni da odigramo dobru odbranu, ali i da budemo dobri u napadačkom delu utamice - rekao je bivši strateg Makabija.

Foto: Starsportphoto

Janis Sferopulos

Priliku za debi u crveno-belom dresu imaće Fredi Gilespi, koji će i biti u sastavu i na raspolaganju treneru.

Sa druge strane, ekipa Splita dolazi u Železnik kao 12. plasirana ekipa ABA lige sa učinkom od četiri pobede i osam poraza.

Poslednji duel odigrali su protiv ekipe Mege i slavili su sa 88:73.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ministar Vesić povodom važnog datuma: Dunav za Srbiju znači život
Društvo

Ministar Vesić povodom važnog datuma: Dunav za Srbiju znači život

Međunarodni dan Dunava, koji se obeležava danas, 29. juna, podseća nas koliko je važno da čuvamo tu, ali i sve druge reke koje imamo, jer su one ne samo prirodno bogatstvo Srbije, već imaju orgoman razvojni potencijal, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

29.06.2024

11:50

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija