• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.01.2024

10:53

Nije se naigrao u Zvezdi: Degenek ide kod bivšeg trenera crveno-belih

Starsportphoto

Crvena zvezda

Nije se naigrao u Zvezdi: Degenek ide kod bivšeg trenera crveno-belih

Podeli vest

Bivši trener Crvene zvezde Miloš Milojević, koji od letos vodi Al Vasl iz Dubaija, zainteresovan je za štopera crveno-belih Miloša Degeneka.

Iskusni stručnjak, koji je prošle godine doneo Zvezdi duplu krunu, a onda morao da ode, jer je rukovodstvo procenilo da nije dovoljno dobar za Ligu šampiona, ostao je u dobrim odnosima kako sa ljudima iz kluba, tako i sa velikim brojem igrača. Konkretno sa Degenekom nije sarađivao, jer je štoper doveden letos na insistiranje novog trenera Baraka Bahara iz Kolumbosa za 500.000 evra. Ipak, nakon loše partije protiv Voždovca u gostima, Izraelac ga je sklonio i davao mu je šansu za kašičicu. Tako je Degenek na terenu bio svega osam puta, ukupno 400 minuta.

Foto: Starsportphoto

 

Prema saznanjima "Mocart sporta", Degeneka želi Miloš Milojević, a ideja je da top bude na pozajmicu do kraja sezone. Dva kluba bi trebalo ovih dana da dogovore detalje saranje i da se precizira hoće li se kao klauzula dodati obavezan otkup na kraju sezone. Trener je već pričao sa igračem i on ne bi imao ništa protiv da ode u Dubai na šest meseci.

Foto: Privatna arhiva

 

Milojeviću ide dobro i trenutno je lider prvenstva sa devet pobeda uz tri remija. Uz to se plasirao u polufinale Kupa, tako da mu uprava kluba veruje i dobio je odrešene ruke da dovodi pojačanja. Njegova zamisao je da mu Degenek igra i na poziciji štopera i desnog beka, tako da je to bio razlog više da ubedi rukovodstvo da mu dozvole da fudbalera Zvezde.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija