• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2024

09:27

"Nejpir? Bolje da se uhvatio za dalekovod"! Bivši as isprozivao Šabaza kao niko nikad!

profimedia

Crvena zvezda

"Nejpir? Bolje da se uhvatio za dalekovod"! Bivši as isprozivao Šabaza kao niko nikad!

Podeli vest

Nekadašnji košarkaš imao je šta da kaže na račun Amerikanca.

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su pobedili kao gosti Armani sa 76:62 u meču 21. kola Evrolige, a tim trijumfom i dalje se naslađuju navijači crveno-belih, pošto je za protivnika igrao i Šabaz Nejpir, doskorašnji košarkaš tima sa Malog Kalemegdana.

Nejpir ponovo nije blistao i ponovo je, kao i u Crvenoj zvezdi, davao koševe onda kad je bilo nevažno, a njegovu lošu partiju, ali i skandalozno ponašanje, prokomentarisao je nekadašnji košarkaš Zvezde Milutin Aleksić.

Foto: Starsportphoto

Nejpir (skroz desno) dok je igrao za Zvezdu

 

Trenutno, Aleksić obavlja ulogu stručnog konsultanta na televiziji "Sport klub", a Nejpira je isprozivao zbog činjenice da se nedavno poneo jako neprofesionalno prema crveno-belima, potom i odigao očajno protiv svog bivšeg kluba.

- Što se tiče Nejpira, bolje da se uhvatio za dalekovod, nego za srpski, zvezdaški inat. Zvezda je u Milanu iskoristila to što je bio frustriran. Treba se zahvaliti Armaniju i Etoreu Mesini što su ga ponovo uzeli. Mnogo je doprineo tome što se dešava u Zvezdi u ovom momentu. Ne želim da zvučim kao da se nešto revanširam, bez navijačkog prisustva. Želim da mu se svi zahvalimo na sjajnoj partiji za Zvezdu, napokon - isprozivao je Aleksić Nejpira.

Foto: Starsportphoto

Stručni konsultant Milutin Aleksić

 

Američki organizator igre meč je završio sa šest poena, pet skokova i četiri asistencije, ali sa mnogo promašaja iz igre. Sa doskorašnjim saigračima jako mlako se pozdravio, dok je krajem meča nesportski potkačio Adama Hangu, pa se pravdao da Mađar to glumi.

Na kraju se nije radovao, a zvezdaši su umeli da likuju zbog toga.

Aleksiću je, osim Nejpirove partije, za oko zapala i igra Litvanca Rokasa Gedraitisa, koji je meč završio sa 22 poena i pogađao kad god je bilo potrebno. Naravno, spomenuo je i Miloša Teodosića, koji je u prvom poluvremenu izveo asistenciju o kojoj bruji čitava Evropa.

Pohvalio bih Gedraitisa, radio je sve stvari koje ga čine apsolutno dominantnom figurom u ovom meču. Pokazao je da bez njega Zvezda ne može da računa na ozbiljnije rezultate. Miloš je u prvom poluvremenu bio Mocart na terenu, ali oseća se da nije skroz zdrav, hramlje, ali to je pravi kapiten na terenu, vuče ekipu… Žao mi je Nedovića, odlično je otvorio utakmicu, nije se štedeo ni u odbrani. Energetski pristup čitave ekipe je bio na visokom nivou - zaključuje Aleksić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija