• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2024

09:36

Miloje trlja dlanove! Svet bruji o napadaču Zvezde! (VIDEO)

profimedia

Crvena zvezda

Miloje trlja dlanove! Svet bruji o napadaču Zvezde! (VIDEO)

Podeli vest

Domaćin Afričkog kupa nacija, selekcija Obale Slonovače, savlada je sa 2:0 reprezentaciju Gvineje Bisao, a strelac drugog gola bio je Žan Filip Kraso.

Bila je to prava mala majstorija fudbalera Crvene zvezde koji je pokazao klasu, a radovao se i zbog asistencije kod prvog pogotka Seka Fofane.

Letošnje Zvezdino pojačanje od kojeg se mnogo očekivalo, sačekao je grešku defanzivaca gostiju, skinuo loptu s noge rivala, sam sebi stvorio izvanrednu poziciju i fenomenalnim udarcem sa desetak metara matirao golmana Đokoa.

 

 

Bacio je Kraso u trans više od 60.000 gledalaca na novom stadionu koji je dobio ime po Alasanu Uatari, predsedniku Obale Slonovače.

Pobrao je ubojiti špic simpatije ljubitelje fudbala širom sveta, a nema sumnje da je uživao i Vladan Milojević, trener aktuelnog šampiona Srbije. Koliko će se to odraziti na njegovu minutažu u Ljutice Bogdana saznaćemo u mesecima pred nama, a nema sumnje da stučni štab crno-belih pomno prati igrače koji nisu počeli pripreme sa ostatkom ekipe zbog obaveza u reprezentacijama.

Naredni duel napadač Zvezde i njegovi saigrači iz reprezentacije odigraće protiv reprezentacije Nigerije u četvrtak u 18.00 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija