• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2024

12:35

Ludnica! Pomama za Srbinom, umešao se i lider Bundeslige!

Shutterstock/Starsportphoto

Crvena zvezda

Ludnica! Pomama za Srbinom, umešao se i lider Bundeslige!

Podeli vest

Mladi napadač Crvene zvezde Jovan Mijatović (18) želja je velikog broja klubova u ovom prelaznom roku, a u trku za njegov potpis ušao je i nemački velikan Bajer Leverkuzen.

Kao što je Informer pisao, za Mijatovića postoji ponuda iz MLS lige, konkretno iz Njujork sitija i klub iz "Siti grupe" spreman je da plati osam miliona evra i dva miliona evra kroz bonuse. Međutim, problem je što se igraču ne ide iz Evrope i pristao bi samo u određenim uslovima.

Kako sada javlja nemački portal "Kiker", Bajer želi da pojača svoju ofanzivnu liniju, s obzirom da je najbolji strelac tima Viktor Bonifas povređen, a i te kako je interesantan Zvezdin biser.

Foto: Starsportphoto

 

 

Nemci pišu da je on je profil igrača koji odgovara aktuelnom lideru Bundeslige. S obzirom da klub iz Ljutce Bogdana ima aktuelnu ponudu od osam miliona evra, Bajer će sigurno "pojačati" istu, kako bi postao vodeći u trci za potpis talentovanog mladog napadača.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Osim pomenutih klubova, tinejdžer je oduševio i Monpelje, Zenit i Fejenord. Mladi ofanzivac je ove polusezone imao učinak od osam golova na 14 utakmica u Superligi Srbije.

Podsetimo, Crvena zvezda je već prodala Kostu Nedeljkovića, koji će da postane novi igrač Aston Vile, ali će ostati na "Marakani" do kraja sezone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija