• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2024

13:01

Fudbaler Zvezde ima malariju! Njegovim mukama nikad kraja!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Fudbaler Zvezde ima malariju! Njegovim mukama nikad kraja!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Edmund Ado (23) se tokom odmora u Gani zarazio malerijom i propustio je priliku da se nametne novom šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću na Kipru.

Doputovao je mladi vezista u Beograd, ali je i dalje u periodu inkubacije. On će početi sa laganim treninzima za nekoliko dana, ali je veliki hendikep sve ovo što mu se desilo nakon što nije "opepelio" na "Marakani".

Momak rođen u Gani će za takmičarski fudbal biti najranije spreman početkom marta, pa je jasno da trener Vladan Milojević neće imati mogućnost da razigrava Ada.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Nakon mnogo iščekivanja i peripetija, Crvena zvezda je prošlog leta nakon nekoliko prelaznih rokova uspela da dovede veliku želju.

Ipak, posle pripremnog perioda na Zlatiboru i Sankt Peterburgu, izraleski stručnjak Barak Bahar je precrtao mladog zadnjeg veznog. Nije stigao Ado ni da debituje za klub iz Ljutice Bogdana i prosleđen je u Spartak iz Subotice u kojem je proveo minulih šest meseci.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Ipak, nije neigranje bilo jedini problem nekadašnjem igraču Šerifa.  Bez sumnje ga je zabolela glava pošto je FIFA objavila da je prema odluci arbitražnog suda dužan da plati čak 1.224.693 evra svom nekadašnjem klubu iz Tiraspolja.

Hoće li uslediti bolji dani za igrača koji bez sumnje zna fudbala, ostaje da se vidi...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija