• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2024

07:34

Konačno bez nerviranja! "Delije" u transu, jednom igraču skidaju kapu

Starsportphoto

Crvena zvezda

Konačno bez nerviranja! "Delije" u transu, jednom igraču skidaju kapu

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Valensiju u utakmici 24. kola Evrolige rezultatom 82:64 i oduševili navijače.

Odigrao je tim Janisa Sferopulosa odličan meč, konstantno bio u vođstvu, ostvario desetu pobedu u Evroligi i sačuvao nadu da se plasira u plej-in.

Posebno raspoložen bio je Nemanja Nedović sa 27 poena, a jedan od boljih mečeva u crveno-belom dresu odigrao je centar Majk Tobi koji je svom bivšem timu ubacio 11 poena, Rokas Gedraitis je imao osam, Adam Hanga sedam, a Miloš Teodosić šest, uz sedam asistencija. Na drugoj strani, Kris Džons je bio najefikasniji sa 11 poena, Demijen Inglis je ubacio 10 poena, uz to imao i pet skokova, dok je Nejtan Rivers postigao 10 poena.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Zvezda je i dalje u igri za plasman u završnicu Evrolige. Prišla je na dve pobede od desetog mesta, trenutno je na 13. mestu sa skorom 10-14. 

Navijači na društvenim mrežama nisu štedeli komplimente na račun pulena trenera Janisa Sferopulosa. Oduševljeni su, posebno jer ih končano ljubimci nisu nervirali.

 

 

 

 

Nosioci igre su bili na nivou.

 

 

 

 

Nemanja Nedović je odigrao partiju sezone i meč okončao sa 27 poena. 

"Odlično, sad mogu da se ložim do petka. Deda i Tobi pokazali znake života. Nedović neka do kraja sezone ima ovakav fokus i energiju i ja ću biti zadovoljan. Ne sećam se kad je poslednji put išao da zakuca preko čoveka. Znam da ima godine, ali taj bezobrazluk je falio", komentar je jednog navijača na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Miloš Teodosić je opet ostavio navijače bez teksta. Uoči meča bio je pod znakom pitanja zbog udarca koji je dobio u večitom derbiju, ali je tražio da igra i pre meča je dobio injekciju. To mu "delije" neće zaboraviti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sada sledi jednako važan duel, ali i sa daleko ozbiljnijim protivnikom, pošto Crvena zvezda u 25. kolu Evrolige dočekuje Barselonu (petak, 20.00).

 

 

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17