• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

24.02.2024

16:48

Sudar glavama, pa penal! Evo kako je Zvezda došla u vođstvo protiv Čuke (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

Sudar glavama, pa penal! Evo kako je Zvezda došla u vođstvo protiv Čuke (VIDEO)

Podeli vest

Crveno-beli su sa bele tačke stekli prednost u derbiju 22. kola protiv "brđana".

Igrao se na "Marakani" sedmi minut kada je lopta išla ka Urošu Spajiću u kaznenom prostoru Čukaričkog, na nju je krenuo i Nemanja Tošić, pa je usledio žestok sudar glavama.

Defanzivac Crvene zvezde ostao je da leži na travi, a glavni sudija Marko Ivković iz Lajkovca dobio je signal iz VAR sobe od Pavla Tomića da pogleda snimak. Učinio je to i promenio odluku, što je naravno izazvalo i lavinu različitih komentara po društvenim mrežama.

I dok navijači Partizana tvrde da je "penal smešan", jer namere za faul nije bilo, već je reč o nesrećnom sudaru glavama, s druge strane pristalice aktuelnog šampiona smatraju da je odluka arbitra apsolutno logična i jedina ispravna.

Jedanaesterac je uspešno izveo Gelor Kanga, pa iako je golman Nenad Filipović pogodio stranu, nije uspeo da zaustavi taj šut.

To je reprezentativcu Gabona peti pogodak na 17. meču u Superligi ove sezone, odnosno ukupno 45. gol na 207. nastupu za crveno-bele.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija