• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

22.02.2024

18:50

"Delije", dođite na stadion! Golman želi podršku na putu ka duploj kruni

Starsportphoto

Crvena zvezda

"Delije", dođite na stadion! Golman želi podršku na putu ka duploj kruni

Podeli vest

Golman Crvene zvezde Omri Glazer se nakon pauze zbog povrede, na utakmici protiv Novog Pazara vratio na teren, a sada poziva navijače da njega i ekipu podrže protiv Čukaričkog u subotu (16.00, Arena 1 premijum).

Navijači kluba iz Ljutice Bogdana oduševili su Glazera na utakmici protiv Voždovca, koju je propustio zbog povrede, te se nada da će istu atmosferu osetiti i na duelu protiv Čukaričkog.

- Prva utakmica protiv Voždovca je bila za pamćenje, žao mi je što sam bio pored terena, ali sam sa druge strane imao priliku da pažljivo ispratim atmosferu i sjajne koreografije, koje su priredili naši navijači. Imam veliku želju da u subotu protiv Čukaričkog igram u istom ambijentu. Zvezdaši su nam pružili neverovatnu podršku, koja nam mnogo znači u borbi za titulu. Pozivam ih da dođu na Marakanu i u subotu, a mi ćemo učiniti sve kako bismo ih obradovali novim trijumfom - poručio je Glazer. 

Na utakmici protiv Novog Pazara (0:3) nije primio gol što ga posebno raduje.

- Nisam mogao da poželim bolji povratak na teren. Ostvarili smo pobedu na teškom gostovanju, a uz to sam uspeo i da ostanem nesavladan. Zbog povrede sam bio primoran da propustim utakmice na pripremama, kao i prvi meč u prolećnom delu sezone. Međutim, vredno sam radio svaki dan, kako bih što pre bio spreman. Zabeležili smo dve pobede i želimo da nastavimo u istom ritmu, s obzirom na to da je pred nama težak raspored i da nas tek očekuju utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Cilj je isti, kao i na početku sezone, a to je osvajanje duple krune - zaključio je Omri Glazer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zvezda ima poruku za navijače! Ovo će obradovati "delije"
Crvena zvezda

Zvezda ima poruku za navijače! Ovo će obradovati "delije"

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestila je svoje simpatizere da će kapije na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za svu decu starosti do 14 godina na meču protiv Čukaričkog (subota, 16.00, Arena Premijum 1). Takođe, oni navijači koji kupe kartu i dođu na ovu utakmicu, mogu besplatno da prisustvuju i večitom derbiju.

22.02.2024

13:31

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija