• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.03.2024

11:45

Jago ne sme da se kači sa njom! Ovo je prelepa devojka Brazilca, a evo čime se bavi! (FOTO)

printscreen

Crvena zvezda

Jago ne sme da se kači sa njom! Ovo je prelepa devojka Brazilca, a evo čime se bavi! (FOTO)

Podeli vest

Devojka košarkaša Crvene zvezde Jaga dos Santosa je uspešna brazilska džudistkinja Manuela Frediani, koja ne propušta priliku da pokaže koliko voli svog dečka i koliko joj je teško što su u vezi na daljinu.

Zvezdin as javio se juče iz bolnice nakon što je doživeo blagi potres mozga na utakmici protiv Makabija u 29. kolu Evrolige.

Informacije o njegovom stanju otkrila je njegova devojka Manuela Frediani koja je saopštila dobre vesti i da situacija nije toliko strašna kao što se mislilo.

 

 

 

 

Lepa sportiskinja je na svom Instagramu okačila stori na kojem se vidi kako razgovara sa Jagom, napisala je da ga voli, okačila nekoliko srca i poručila da "on ima gvozdenu glavu".

 

 

 

Na njenom profilu piše da studira medicinu, da se bavi marketingom i jasno je da je uspešna u džudou.Trenira i džiu-džicu, a sa svoje 23 godine ima crni pojas. Učestvovala je na Evropskom kupu za kadetkinje 2017. godine u Zagrebu, a očigledno je rešila da zbog karijere ne napušta domovinu, pa je Jago bez nje u Beogradu.

 

 

Mladi par se upoznao u Sao Paolu, jer je njen džudo tim trenirao u istoj sali gde i mladi košarkaški reprezentativci Brazila, među kojima je bio i Jago.

- Prvo smo se viđali u klubu i on me je vozio kući posle treninga. Od početka smo se šalili kako smo povezani kao da se znamo iz nekog prošlog života. Postojala je ta posebna povezanost od starta i tako je i danas. Stvari su se dešavale prirodno. Na proslavi mog rođendana 2018. godine upoznao je moje roditelje. Ima neki bizaran odnos sa mojim ocem, kao da su otac i sin da tako kažem. Rekla bih da je 'zalepljen' više za mog tatu nego za mene - poručila je Manuela.

Njihova ljubav traje od 2018. godine, a ona često ističe koliko se divi svom dečku i koliko ga voli. 

- Iksreno, divim se osobama koje su odlučne, snažne i to je način na koji se i Jago ponaša. Pričali su da nema pravi profil za košarku, suočavao se sa hiljadu izazova i ponosna sam na njega što je uspeo. Zahvaljujući njemu postala sam bolja osoba, mnogo sam naučila, posebno o tome da ne dozvolim da na mene utiče ono šta drugi pričaju o meni - rekla je Manuela.

 

 

 

 

 

Nije joj ljubimac delija ostao dužan, pa se nije libio da i on javno kaže koliko mu lepa plavuša znači.

- Razume me i mnogo mi pomaže sa mnogim stvarima. Ona me čini još boljim čovekom. Ponekad na terenu stvari znaju da budu komplikovane, a ona čini sve da mi pomogne van terena, posebno sa fokusom. Uživamo u vezi, mi smo partneri i shvatamo i prihvatamo i sportsku stranu i koliko je to važno za nas dvoje. Mnogo smo srećni i to je ono što našu vezu čini posebnom, ta sreća  - otkrio je Jago.

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija