• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

20.03.2024

08:55

Svetski klub dolazi na Marakanu! As Zvezde presrećan: Biće pun stadion, jedva čekam!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Svetski klub dolazi na Marakanu! As Zvezde presrećan: Biće pun stadion, jedva čekam!

Podeli vest

Srbi i Rusi su bratski narod, Zenit je svetski klub i mnogo sam srećan što nam dolazi u goste - poručio je Milan Rodić, fudbaler Crvene zvezde i nekadašnji igrač ruskog kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde i Zenita odigraće u subotu od 19.00 prijateljsku utakmicu na "Marakani".

As crveno-belih, Milan Rodić, rekao je da u goste dolazi svetski klub i da mu je drago što ove dve ekipe neguju prijateljske odnose.

- Rado se sećam igračkih dana koje sam proveo Rusiji, uživao sam nastupajući u njihovoj Premijer ligi. Igrao sam i za Zenit, klub koji je sjajno organizovan i koji ima izgrađeno ime i istoriju. Drago mi je što Crvena zvezda i moj nekadašnji klub neguju prijateljske odnose, koji su svojstveni takođe i srpskom i ruskom narodu - rekao je Rodić za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 

 



Defanzivac Crvene zvezde je u periodu od 2013. do 2017. godine karijeru gradio u Rusiji, gde je nastupao i za Zenit.

- Zenit je klub koji se razvija, što je izuzetno značajno. Dok sam boravio u Sankt Peterburgu, svaki segment je bio na najvišem nivou, od organizacije utakmica, uslova za igrače, pa sve do najsitnijih detalja. Drago mi je kada vidim da se tu nisu zaustavili i da svake godine podižu lestvicu. Crvena zvezda i Zenit već godina imaju sjajnu saradnju, bolje rečeno, prijateljski odnos, te me uvek obraduju utakmice koje organizuju. Znamo da im nedostaju mečevi van ruske lige, a nama je uvek zadovoljstvo kada možemo da se sastanemo. Biće puna "Marakana", siguran sam - dodao je on.

 

Foto: FK Crvena zvezda

 

 



Strahinja Eraković je iz Crvene zvezde prešao u Zenit, a Rodić je istakao da je taj klub sjajna sredina za mladog igrača.

- To sam rekao i Strahinji kada je odlazio. Napravio je odličan potez, siguran sam da će dosta napredovati i ostaviti trag u prijateljskom klubu. Ima fenomenalne uslove, ulaže dosta truda i rada, to se vidi i na terenu. Srbi i Rusi su bratski narod, te mu je i život u Sankt Peterburgu lep, a na svima nama je da nastavimo da negujemo prave vrednosti i vekovno prijateljstvo", zaključio je Rodić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija