• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

18.03.2024

13:33

Hit snimak! Borjan lakira nokte, Sneža umire od smeha: Znači, strašno! (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

Hit snimak! Borjan lakira nokte, Sneža umire od smeha: Znači, strašno! (VIDEO)

Podeli vest

Golman Crvene zvezde na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, Milan Borjan (36), skoknuo je do Beograda gde je posetio salon lepote čija je vlasnica njegova supruga Snežana i prepustio se veštim rukama njenih radnica.

Lepa Sneža nije izdržala a da ne objavi snimak na kojem se vidi kako jedna od njenih zaposlenih lakira nokte na nogama čuvenom čuvaru mreže.

Bračni par se smejao poput dece, a lepa plavuša je uživala u nesvakidašnjem prizoru.

 

 

Rešio je Borjan da ode na pedikir, što ne čudi, pošto je poznato da fudbalri zbog kopački i čestih udaraca i gaženja imaju mnogo problema sa noktima, koji često znaju da promene boju ili otpadnu.

Nije Milan jedini koji se ulepšava u Snežinom salonu, pošto su česti klijenti i fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde, ali i mnogi igrači iz tabora "večitog rivala" ili inostranih klubova. Čak je i Borjanov konkurent Omri Glazer dopustio da mu ovde "rade o glavi".

 

Foto: Zoran Sinko

 

 

 

Inače, uspešna preduzetnica je gostujući na TV Informer istakla da joj nije smetala etiketa žene fudbalera koja joj je pripisivana. jer je i pre braka bila profesionalno ostvarena i uspešna.

- Imam nekoliko poslova iz različitih oblasti što je ključ uspeha u preduzetništvu. "Rojal SB" je centar lepote i akademija gde svaka žena ima priliku da bude negovana i da nauči mnogo toga.  To što sam supruga golmana Milana Borjana i što sam dugo nosila etiketu žene fudbalera, nije mi smetala jer sam i pre braka bila profesionalno ostvarena, a naš brak je samo predstavljao napredak mene i njega - rekla je Borjanova tada.

Njen suprug je rešio da provede nekoliko dana u prestonici Srbije, jer je selektor kanadske fudbalske reprezentacije Mauro Bjelo saopštio spisak igrača na koje računa za finalni meč plej-ofa protiv Trinidada i Tobaga za plasman na Kup Amerike, a veliko iznenađenje za ljubitelje fudbala bilo je što na njemu nije bilo dosadašnjeg kapitena Milana Borjana (36).

 

Foto: Reuters

 

 

 

 Nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde pre nešto više od šest meseci postao preko noći prekobrojan i na "Marakani" odlukom tadašnjeg trenera Baraka Bahara, pa trenutno odrađuje jednogodišnju pozajmicu u Slovanu iz Bratislave.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija