• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

18.03.2024

11:02

Au ljudi, je l' realno ovo!? Kladionice već znaju ko će biti šampion Srbije!

Tanjug/AP

Fudbal

Au ljudi, je l' realno ovo!? Kladionice već znaju ko će biti šampion Srbije!

Podeli vest

Vodeće kladionice u zemlji i inostranstvu trenutno nemaju u ponudi kvote za osvajača titule u Superligi Srbije! Crvena zvezda i Partizan vode rat za prestižni trofej, a iako su crveno-beli uvećali prednost na četiri boda u odnosu na večitog rivala, navijači kluba iz Humske se nadaju da će se ponovo domoći liderske pozicije.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnički iz Kragujevca na domaćem terenu rezultatom 5:0 u meču 26. kola Superlige Srbije, i iskoristili još jedan kiks Partizana, koji je jedva stigao do remija u Lučanima (1:1).

Zbog reprezentativne pauze imaće ekipe vremena da se konsoliduju, povređeni igrači da saniraju povrede, a kladionice da eventualno izađu sa ponudama.

Da li su digli ruke od toga, jer je Zvezda "već viđena" kao šampion, ili je nešto drugo u pitanju ne znamo, ali za sada se samo Superbet "odvažio" da svojim korisnicima servira kvote.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Naime, oni su toliko sigurni u crveno-bele da je na ekipu koju predvodi Vladan Milojević kvota 1.07, dok je na pulene Igora Duljaja čak 8.00! Ukoliko se odlučite da poverenje date TSC-u, znajte da je na tim iz Bačke Topole kvota čak 500.00!

 

Foto: printscreen

 

 

 

Kada je Kup Srbije u pitanju i tu je apsolutni favorit aktuelni šampion Srbije. Zveda ima puno poverenje, pa je na nju kvota 2.40, dok je za Partizan čak 6.00! Čukarički je treći favorit sa 7.00, dok je na Vojvodinu kvota 8.00.

 

Foto: printscreen

 

 

 

Ima još mnogo da se igra do kraja šampionata, bilo bi neozbiljno reći da je sve rešeno, ali očigledno je da bukmejkeri i kladionice ne misle tako.

Podsetimo, ne pamti se da je jedan klub pred večiti derbi bio toliko ponižen i potcenjen kao što je ove godine bio Partizan, u tom trenutku lider na tabeli Superlige Srbije.

Naime, tada je na pobedu Crvene zvezde kvota bila 1,57, dok je za remi u Ljutice Bogdana predviđena 4,30. Nestvanro je zvučala informacija da je kvota na trijumf Partizana, koji je igrao odlično ove sezone i bežao ljutom rivalu za bod, čak 6,50!

Na kraju je ishod bio 2:2, pa su se lepo oparili svi oni koji su igrali X.  

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

 

Inače, čitaoci portala Informer.rs su poput kladionica ubeđeni da će se titule opet domoći crveno-beli.

Čak 60,41 anketiranih na našem portalu ubeđeno je da Zvezda osvaja titulu, dok 38,33 odsto i dalje veruje u crno-bele, a samo 1,26 daje šansu nekom drugom timu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija