• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

20.03.2024

22:49

Sferopulos nezadovoljan: U pravu ste... Odbrana nije bila na nivou!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Sferopulos nezadovoljan: U pravu ste... Odbrana nije bila na nivou!

Podeli vest

Ne tražim alibi i ne želim da pričam o igračima koji su povređeni, borićemo se sa ovim što imamo do kraja, poručuje strateg Crvene zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Panatinaikosa rezultatom 89:76 u meču 30. kola Evrolige. Zvezda sad ima skor 10-20 i matematički je ispala iz trke za plej-in. Strateg srpskog šampiona rekao je da je njegova ekipa pokušala da bude konkurentna do kraja utakmice. 

- Borili smo se koliko smo mogli, pokušali da ostanemo u utakmici što duže. Uspeli smo krajem treće četvrtine da se vratimo, ali Panatinaikos je bio bolji, imaju kvalitet i ponovo su stekli dvocifrenu prednost. Na nama je da pronađemo način da pobedimo i popravimo brojne sitnice - rekao je Sferopulos. 

Foto: Starsportphoto©

 

Panatinaikos je meč rešio u prvoj četvrtini budući da su na startu meča ubacili čak 29 poena. Pokušala je Zvezda da se rezultatski vrati u utakmicu, ali nisu uspeli. Grčki stručnjak priznaje da odbrana danas nije bila na nivou. 

- U pravu ste... Nije odbrana bila na nivou, pokušaćemo da je pobljšamo u narednim mečevima. U prvoj četvrtini smo morali da iskoristimo bolje faulove, oni su to kaznili trojkama u tranziciji, to je napravilo ogromnu razliku na startu - poručio je strateg Zvezde. 

Sezonu crveno-belih obeležio je ogroman broj povreda, večeras se nakon mesec dana u tim vratio Miloš Teodosić, ali nije bilo Topića, Dos Santosa, Tompkinsa i Lazića. Ipak, Sferopulos ne želi da traži alibi u brojnim izostancima. 

- Ne tražim alibi u povredama igrača, imamo roster i momke koji su zdravi, borićemo se do kraja. Nikada nisam pričao o povređenim momcima - zaključio je Sferopulos. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija