• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

25.03.2024

18:44

Terzić najavio novi spektakl sa Zenitom! Zvezda ide u Rusiju početkom jula!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Terzić najavio novi spektakl sa Zenitom! Zvezda ide u Rusiju početkom jula!

Podeli vest

Srpski šampion biće gost u Sankt Peterburgu u sklopu priprema za narednu sezonu.

Dva puta za manje od godinu dana Crvena zvezda uspela je da savlada ruskog šampiona - Zenit. Velikan iz Sankt Peterburga u subotu je gostovao na "Marakani", a podmlađena četa Vladana Milojevića slavila je fantastičnim golom Nikole Kneževića. 

Dobar fudbal na "Marakani" ostao je u senci navijačkog spektakla u režiji pristalica Crvene zvezde koji su još jednom pokazali i dokazali ljubav prema ruskom narodu. Zbog toga, duel srpskog i ruskog šampiona još uvek je jedna od glavnih tema u najvećoj zemlji sveta, a generalni direktor Zvezde - Zvezdan Terzić najavljuje nove akcije sa Zenitom. 

Terzić je u razgovoru za "Sport-express" najavio da će Crvena zvezda gostovati u Sankt Peterburgu početkom jula ove godine, ali da još uvek nije poznato u kom formatu će duel protiv Zenita biti odigran.

Foto: Starsportphoto©

 

- Sledeći meč između Crvene zvezde i Zenita igraće se u prvoj polovini jula. Da li će to biti na turniru ili zasebnoj utakmici? To ćemo još da vidimo. Sigurno je da će taj duel biti odigran u Sankt Peterburgu - poručio je Zvezdan Terzić. 

Crvena zvezda i Zenit sastali su se u julu prošle godine na "PARI Kupu" u Moskvi. Srpski šampion i tada je bio bolji od četa Sergeja Semaka, a budući da dueli dva velikana privlače mnogo pažnje očekuje se da se prijateljski odnosi u budućnosti pojačaju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija