• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

27.03.2024

10:07

Piksi, nađen je! Evo gde je nesuđeni "orao" za kojeg selektor nije znao gde je!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Piksi, nađen je! Evo gde je nesuđeni "orao" za kojeg selektor nije znao gde je!

Podeli vest

Selektor fudbalera Srbije, Dragan Stojković, nedavno je poručio da ne zna gde se nalazi Kosta Nedeljković, koji je bio na spisku za mečeve sa Rusijom i Kiprom. Nekoliko dana kasnije poznato je šta se dešava sa fudbalerom Aston Vile na pozajmici u srpskom šampionu.

Nasmejao je i začudio Piksi javnost na konferenciji za medije rekavši da nema pojma gde se nalazi mladi Nedeljković, za kojeg je samo bilo poznato da je povređen, ali ne i u kojoj zemlji se nalazi.

- Iskreno, ne znam gde je momak.. Je l‘ vi znate gde je? Da li je u Beogradu ili Birmingemu? Ne kažu nam ništa. Ne znamo. Kao što ni mediji ne znaju, ne znamo mi. Znam da ima problem sa kukom, šta li je. Šteta je, baš sam žele  da ga vidim ovde - izjavio je Piksi pred dva prijateljska susreta.

Sada je objavljena fotka na kojoj se vidi da je Nedeljković bio deo Zvezdine ekspedicije koja je učestvovala na "Crveno-beloj večeri" u Bijeljini.

 

 

Mladi Smederevac se povredio još početkom februara, od kada nije u konkurenciji za tim Vladana Milojevića.

Još čeka talentovani defanzivac dozvolu doktora iz Birmingema da zaigra za beogradski tim, dok će na leto karijeru nastaviti u dresu Aston Vile, koja je za njega izdvojila 9.000.000 evra.

 

 

Slike iz teretane Crvene zvezde na kojima je Kosta Nedeljković obradovale su navijače lidera Superlige Srbije, koji bi voleli još malo da gledaju ovog tinejdžera u dresu voljenog kluba.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija