• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

16.05.2024

21:04

Milojević hvali mlade: Zaslužili su i iskoristili šansu!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Milojević hvali mlade: Zaslužili su i iskoristili šansu!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde zadovoljan je partijom svojih izabranika u gostima protiv Napretka (4:0).

Crveno-beli su nastavili sa serijom pobeda i u Kruševcu, u okviru 6. kola plej-ofa Superlige, a ovog puta je Vladan Milojeviuć odlučio da malo promeša karte.

Šef stručnog štaba novog-starog šampiona države na teren je poslao kombinovan tim, šansu je pružio uglavnom mladim i talentovanim igračima, kako bi one najbolje i najiskusnije odmorio za utorak i finale Kupa Srbije protiv Vojvodine na stadionu u Loznici.

Sudeći po rezultatu, svi su opravdali poverenje, a posebno se istakao napadač Uroš Sremčević sa dva pogotka.

- Zadovoljan sam, mladi momci su apsolutno zaslužili ovu šansu svojim radom i odnosom na treninzima. Rekao sam im i pre ove utakmice, nikome se u životu ništa ne poklanja. Ovo je nagrada za njih i drago mi je zbog toga. Naravno, to treba da im bude samo dodatni motiv da još više rade, da budu vredni, uporni, da slušaju trenere i da strpljivo čekaju svoju šansu - rekao je Milojević.

Foto: Starsportphoto

Vladan Milojević i Ivan Stefanović

S druge strane, kormilar "čarapana" Ivan Stefanović svestan je da njegovi izabranici nisu mogli više protiv apsolutnog favorita.

- Znali smo kako Zvezda igra, pokušali smo u tom niskom, defanzivnom bloku da je osujetimo, ali nismo uspeli u tome. Imali smo i kadrovskih problema, tako da čestitam gostima na zasluženoj pobedi. Nama ostaje da na pravi način privedemo prvenstvo kraju, da odigramo tu poslednju utakmicu kako treba, pa da pravimo planove za pojačanja i formiranje tima za narednu sezonu - poručio je Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Umrla Tereza Vuk u 47. godini
Kultura

Umrla Tereza Vuk u 47. godini

Za svoju poslednju knjigu "Zašto moj đavo ima krila", Vukova je bila nominovana za najbolji roman u protekloj godini. Bila je i autorka knjiga "Creepiatria" i "Columniatria", a pisala je i kolumne.

18.06.2024

09:13

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija