• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

24.05.2024

23:51

Dragovića u Beču čeka ugovor na osam godina! Iz kopački u direktorsku fotelju!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Dragovića u Beču čeka ugovor na osam godina! Iz kopački u direktorsku fotelju!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde će tri sezone biti igrač Austrije, a potom preuzima brigu i sportskom sektoru.

Nakon izvanredne nedelje za navijače Crvene zvezde tokom koje su osvojeni trofej u ABA ligi i dupla-kruna u fudbalu, za "delije" je danas stigla loša vest. Kapiten crveno-belih - Aleksandar Dragović, na kraju sezone napušta "Marakanu". Iskusni defanzivac rešio je da nakon tri godine provedene u Ljutice Bogdana digne sidro i karijeru okonča u matičnom klubu Austriji iz Beča. 

Imao je Dragović mnogo opcija za nastavak karijere, nije tajna da je Crvena zvezda želela da produži ugovor sa iskusnim štoperom, ali je popularni Drago odlučio da je vreme za promene. Birao je bivši reprezentativac Austrije srcem i odlučio da se vrati tamo gde je sve počelo. 

Izvesno je da će Dragović karijeru završiti u matičnom klubu budući da će ugovor, prema saznanjima "Mozzart sporta", biti potpisan na tri godine, ali to nije sve. Naime, Dragovića u Beču nakon igračke karijere očekuje i visoka uloga funkcionera. 

Foto: Starsportphoto

 

Isti izvor dodaje da će nakon isteka igračke saradnje - Dragović dobiti ugovor na pet godina tokom kojih će iskusni štoper obavljati ulogu sportskog direktora. 

Nije tajna da Austrija već neko vreme pokušava da se vrati u vrh domaćeg fudbala. Bečlije su najtrofejniji klub sa 24 titule i 27 Kup pehara, ali su već deceniju daleko od Red Bula, Šturma i LASK-a. 

Tokom teških godina Aleksandar Dragović je finansijski pomagao Austriju, baš kao i David Alaba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija